Εντυπωσιακή η εμφάνιση της ακαδημίας του Γιούχτα

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η φετινή εμφάνιση της ακαδημίας του Γιούχτα, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ το σχέδιο σε αυτήν, απεικονίζει αθλητές που “παίζουν” ποδόσφαιρο με φόντο το Όρος Γιούχτα!

Τη φετινή χρονιά, η διοίκηση του κ. Μπουνάκη, έχει ρίξει μεγάλος βάρος στην ανάπτυξη της ακαδημίας, κάτι που έχει και μεγάλη ανταπόκριση μέχρι στιγμής, με περισσότερα από 100 παιδιά να είναι ενεργά στην ακαδημία του, ενώ γίνονται και μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από τους νεαρούς αθλητές.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην παρακάτω φωτογραφία, τόσο στη φανέλα στο εμπρός μέρος, όσο και στη μάσκα που δίνονται δωρεάν με την εγγραφή κάθε παιδιού, έχει φιλοτεχνηθεί ένα σχέδιο όπου αποτυπώνει παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο με φόντο το Όρος Γιούχτα.

Ένα σχέδιο που έχει φιλοτεχνήσει αφιλοκερδώς για την ακαδημία του Γιούχτα, το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης MOTIVO, ενώ την υλοποίηση των σχεδίων και των εμφανίσεων έχει αναλάβει η εταιρεία «V-Teamwear»