Στ. Μαματζάκης: «Ευχαριστώ τα παιδιά για όλα όσα περάσαμε στον ΠΑΝΟΜ – Θα ήθελα να το πάρει ο ΠΟΑ» (vid)

Υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σταμάτης Μαματζάκης, ενώ δεν έκρυψε και την προτίμηση του για τον τελικό. 

Ο ΠΑΝΟΜ μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Αλμυρό με 5-0, όμως για ένα ημίχρονο κοίταξε στα μάτια ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους παίκτες για όλα όσα έχουν ζήσει μαζί την φετινή χρονιά. Τέλος για τον τελικό ευχήθηκε να το πάρει ο ΠΟΑ, αφού όπως τόνισε είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Για το πρόσωπο του ΠΑΝΟΜ και το παιχνίδι: «Σίγουρα παίζαμε με μια ομάδα που είναι μεγαλύτερης κατηγορίας, ξέραμε την δυσκολία. Πέρα από το γκολ στο πρώτο μέρος που δεχτήκαμε, σταθήκαμε καλά, δημιουργήσαμε προυποθέσεις, ήμασταν σοβαροί. Παλέψαμε νομίζω το παιχνίδι, όμως στο δεύτερο μέρος μπήκαμε νωθρά και σε 5-6 λεπτά δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Είχαμε πει ότι είναι καλή ομάδα, καλή στα στημένα. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και τους ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε φέτος στον ΠΑΝΟΜ. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους για την οργάνωση, εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός».

Για τον τελικό και την αγάπη του για τον ΠΟΑ και την φιλία του με τον Σουτζή: «Ο Μανώλης Σουτζής μπορεί να είναι από τους καλύτερους φίλους μου, παρόλα αυτά η καρδιά μου είναι ΠΟΑ και δεν μπορώ να πω ψέματα. Θα ήθελα πραγματικά να το πάρει ο ΠΟΑ. Είναι η αλήθεια, ήμουν 20 χρόνια στην ομάδα αν πω κάτι άλλο θα είναι ψέματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P