Δίπλα στην ΑΕΚ ο Ν. Συριγωνάκης

Με τα… καλύτερο λόγια μιλούν για τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη, στην ΑΕΚατσαμπά, καθώς είναι από τους… λίγους που βρέθηκε κυριολεκτικά την επόμενη κιόλας ημέρα στο γήπεδο, για να δει πως και πόσο μπορεί ο ίδιος να βοηθήσει την κατάσταση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, μιλούν συνεχώς για τη προσφορά του, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στους ίδιους, καθώς σε κάθε… δύσκολη στιγμή, είναι εκεί, να τους βοηθήσει.

Ο ίδιος έχει ζήσει από κοντά τον χώρο του αθλητισμού, έχει κάνει φίλους και όποτε μπορεί και του το επιτρέπουν οι συνθήκες, βοηθάει συνεχώς όπως και τώρα με την ΑΕΚ, που από την επόμενη ημέρα, βρέθηκε στο γήπεδο και είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τους «κιτρινόμαυρους» για να προχωρήσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα οι εργασίες και να επιστρέψουν στο γήπεδο τόσο οι παίκτες της πρώτης ομάδας, όσο και της ακαδημίας.

Πέραν του Νίκου Συριγωνάκη, ιδιαίτερη είναι και η βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου, της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΜΑΚ και του Ερυθρού Σταυρού που έχουν συμβάλλει στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών.