Δήλωσε συμμετοχή ο Ηρόδοτος – Επιστρέφει και ο Ποτουρίδης!

Την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δήλωσαν σήμερα οι άνθρωποι του Ηροδότου, οι οποίοι εξ αρχής είχαν τονίσει ότι δεν θα αφήσουν την ομάδα να χάσει παιχνίδια στα… χαρτιά και να υποβιβαστεί εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ηροδότου σήμερα το πρωί ετοίμασαν τα απαραίτητα χαρτιά για να τα στείλουν στην ΕΠΟ και να δηλώσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά τις επόμενες εβδομάδες.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ανδρέας Ξυδάκης καθοδηγεί την ομάδα στις προπονήσεις ετοιμάζοντας την για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, εκτός από τους Καρβούνη και Αρκούδα οι οποίοι αποτελούν παρελθόν.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο και ο Ποτουρίδης ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν και τα εβδομαδιαία rapid-test, όπως αναγράφει το πρωτόκολλο. Υπενθυμίζουμε στον Ηρόδοτο είχαν κάνει εξετάσεις το Σάββατο και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν αρνητικοί.