Απίστευτη ΕΠΟ, όρισε το παιχνίδι και… ξέχασε να ενημερώσει τον ΠΟΑ!

Από τους… δημοσιογράφους ενημερώθηκε ο ΠΟΑ για την αλλαγή διεξαγωγής του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου, έπειτα από αίτημα της γηπεδούχο ομάδας, με την ΕΠΟ βέβαια να… ξεχνάει να ενημερώσει ως όφειλε τους ανθρώπους του Ατσαλενιώτικου σωματείου.

Το παιχνίδι Άρης Ρεθύμνου-ΠΟΑ θα διεξαχθεί Σάββατο 31 Οκτωβρίου, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, έχει καταθέσει γραπτό αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητώντας, όταν παίζουν εντός τα σωματεία του Νομού, να ορίζονται παιχνίδια τους και Σάββατο προκειμένου να μπορεί ο φίλαθλος κόσμος, να βρεθεί και στα δύο γήπεδα.

Ορίστηκε Σάββατο (31/10) το παιχνίδι του ΠΟΑ, άγνοια στους «πράσινους»

Η ΕΠΟ, έκανε αυτό που ζήτησε ο Άρης Ρεθύμνου, αγνοώντας βέβαια το γεγονός πως δεν υπάρχει φίλαθλος κόσμος, καθώς υπάρχει απαγόρευση, ενώ… ξέχασε να ενημερώσει και τα σωματεία για την αλλαγή στο πρόγραμμα που η ίδια είχε ανακοινώσει!

Το… απίστευτο της όλης υπόθεσης, είναι πως εστάλη fax στο γηπεδούχο σωματείο την περασμένη Τρίτη (27/10), ενώ από αντίστοιχα δεν εστάλη και στη φιλοξενούμενη ομάδα, έτσι ώστε να κάνει και εκείνη τον προγραμματισμό της.

Ο Γκαϊτάτζης στο ντέρμπι του Γαζίου, Σάββατο (31/10) ο ΠΟΑ!

Στον ΠΟΑ, βράζουν για την στάση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ ήδη στελέχη της ομάδας, επικοινώνησαν με την Διοργανώτρια Αρχή, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το πότε τελικά θα γίνει αγώνας και έτσι, ενημερώθηκαν επίσημα για την αλλαγή ημερομηνίας!