Α. Βλαχάκης: «Να κάνουμε μία νέα αρχή για τη νέα χρονιά»

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Αντώνης Βλαχάκης, στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία, πρότεινε εκ μέρους της ομάδας, να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να κάνουν μία νέα αρχή, τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, στην τηλεδιάσκεψη: «Καλησπέρα σε όλους. Διαπιστώνω ότι το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντάμε. Αυτή τη φορά, να πάρουμε απόφαση-πρόταση, εμείς ως Ποσειδώνας λέμε ότι δεν συνεχίζονται τα πρωταθλήματα ανεξαρτήτως καταστάσεως και να κάνουμε μία νέα αρχή για τη νέα χρονιά.

Επί της ευκαιρίας για το μητρώο, επειδή είμαστε από τις πρώτες ομάδες που μπήκαμε αναφέρω πως είναι απλό, δεν χρειάζονται δικηγόροι, λογιστές και γραφεία, εμείς αφιερώσαμε δύο ημέρες και γραφτήκαμε στο μητρώο, όποιος θέλει βοήθεια στη διάθεση του. Κλείνω τη τοποθέτηση μου για το γήπεδο 8χ8, το οποίο πιστεύω να μας αφήσει ο Θεός να το εγκαινιάσουμε όλοι μαζί και να το χαρούμε.

Τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος ξέρει-μπορεί έχει τις δυνατότητες, να βρεθεί ένας τρόπος αυτά τα σωματεία να μην εξαρτούνται από τους παράγοντες, γιατί φίλαθλοι δεν θα υπάρχουν, να υπάρχουν έσοδα από το στοίχημα, βλέπω ακόμα και της Κύπρου να είναι στο στοίχημα, να δούμε μήπως μπορούμε να έχουμε και εμείς έσοδα από αυτό».