Ν. Νιόπλιας: «Ήταν δύσκολη μέρα για εμάς»

Δύσκολη χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ενώ για ακόμα μία φορά, τόνισε πως τον ΟΦΗ δεν μπορεί εύκολα να τον κερδίσει κανένας.

Ο έμπειρος τεχνικός, αναφέρθηκε στους φονικούς σεισμούς που έπληξαν σήμερα το Ηράκλειο, λέγοντας πως ήταν δύσκολη μέρα, ενώ όσο αναφορά το παιχνίδι, τόνισε πως είχαν και καλές αλλά και κακές στιγμές.

Ο Επασί «X»άρισε τον βαθμό στον κάκιστο ΟΦΗ!

ADVERTISING

Αναλυτικά, τα όσα είπε στα κανάλια «NOVASPORTS»: «Μπορώ να πω ότι στο πρώτο μέρος δεν κινδυνέψαμε, στο δεύτερο κινδυνέψαμε από το 45 μέχρι το 65, μετά ισορροπήσαμε και βρεθήκαμε και εμείς στην επίθεση να κάνουμε το 2ο γκολ.

Νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε κάθε φορά να λέμε τι κρατάμε και τι όχι, δεν είναι κύπελλο, είναι μαραθώνιος. Μου άρεσε η αντίδρασή μας στο τέλος του παιχνιδιού. Ήταν δύσκολη μέρα για εμάς, γιατί στο Ηράκλειο είχαμε απανωτές σεισμικές δονήσεις και ο κόσμο είναι αναστατωμένος.

ADVERTISING

Οι υλικές ζημιές φτιάχνονται, οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω, αυτά είναι πιο σημαντικά για εμάς. Όσο αναφορά το παιχνίδι, είχαμε καλές και κακές στιγμές.

Είμαστε δύσκολη ομάδα για όλους, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα και θα το λέω συνέχεια, το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο για κανέναν».

Από την άλλη, ο Ηρακλής Μεταξάς, τόνισε μεταξύ άλλων: «εάν το χάναμε αυτό το παιχνίδι σήμερα, δεν θα κοιμόμουν όλη την εβδομάδα. Και την κατοχή της μπάλας είχαμε και ωραίο ποδόσφαιρο παίξαμε, ενώ είχαμε νομίζω επτά καθαρές φάσεις για γκολ. Δεν δεχτήκαμε γκολ σε κανονική ροή, αυτό κρατάω».