Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών: Μένει ως έχει το ρόστερ ή προσθήκη έκπληξη;

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για την ολοκλήρωση των ελεύθερων μεταγραφών και άπαντες περιμένουν τι θα κάνει ο ΟΦΗ…

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν έχουν μείνει με…σταυρωμένα χέρια, έχοντας αναζητήσει στην αγορά τόσο έναν εξτρεμ, όσο και αριστερό μπακ.

Οι ελεύθεροι παίκτες στην αγορά, είναι όλων των γούστων και σίγουρα στο… τραπέζι της διοίκησης ήρθαν αρκετά ονόματα και προτάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, ωστόσο οι ίδιοι επιθυμούν να βάλουν στην ομάδα έναν παίκτη που θα είναι ικανός να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και σε θέσεις που χρειάζεται παίκτη.

Παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι έντονο στην ομάδα και πλέον στις λίγες ώρες που απομένουν η αγωνία στο κοινό χτυπάει κόκκινο για το αν τελικά ο ΟΦΗ ενισχυθεί με μεταγραφή έκπληξη ή παραμείνει ως έχει το ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο.

Πάντως υπενθυμίζουμε πως στην ομάδα αναμένουν ακόμα και τις επιστροφές, Μεγιάδο, Ναμπί και Τσιλιανίδη, με τους δύο τελευταίους να… μετράνε αντίστροφα για να πατήσουν ξανά γήπεδο σε επίσημα παιχνίδια.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.