Στην Ελιά η έδρα της ΑΕΚατσαμπά!

Θετική απάντηση έλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» από τον Δήμο Χερσονήσου αναφορικά με την παραχώρηση του γηπέδου της Ελιάς, για να χρησιμοποιηθεί ως έδρας για τις επίσημες αναμετρήσεις της σεζόν 2021-22.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, Δήμος Χερσονήσου και ΑΕΚατσαμπά συμφώνησαν για τη χρήση του γηπέδου της Ελιάς και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να «πέσουν» οι απαραίτητες υπογραφές και το ιστορικό σωματείο να δηλώσει ως επίσημη έδρα του της σεζόν 2021-22 το γήπεδο όπου αγωνίζεται και ο Ρωμανός ενώ για τις προπονήσεις θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το «Γ. Σκουρέλλος».

Εξετάζουν το γήπεδο της Ελιάς στην ΑΕΚ

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚατσαμπά είχαν σήμερα το προγραμματισμένο ρεπό τους, ενώ το ερχόμενο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό.

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Δημήτρης Νεόπουλος είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής της ΑΕΚατσαμπά, καθώς υπέγραψε και εκδόθηκε το δελτίο του στους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους διοικούντες.