Εξετάζουν το γήπεδο της Ελιάς στην ΑΕΚ

Το γήπεδο της Ελιάς, είναι ένα από τα γήπεδα τα οποία ενδεχομένως και να χρησιμοποιηθούν από την ΑΕΚατσαμπά για την έδρα της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica», παρ’ ότι έχουν συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη Hρόδοτο για τη χρήση του «Γ. Σκουρέλλου» ως έδρα τόσο για τους αγώνες όσο και για τις προπονήσεις, τελικά αποφασίστηκε να μην χρησιμοποιηθεί ως έδρα για τους αγώνες, καθώς οι διαστάσεις του και η κατάστασή του δεν είναι στην ιδανικότερη κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να κατατεθεί επισήμως αίτημα στον Δήμο Xερσονήσου, έτσι ώστε να ζητηθεί η παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου της Ελιάς, για τις ανάγκες των επίσημων αναμετρήσεων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Απάντηση αναμένεται τις επόμενες ημέρες, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της υπόθεσης αυτής.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Τάκης Καραφωτιάς που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Αλμυρό, προληπτικά δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, ενώ υποτροπή στον τραυματισμό του υπέστη ο Παναγιώτης Ταγγίνης και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες, ενώ το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (11/9) με αντίπαλο την Δαμάστα στην έδρα της.