Τελευταίο φιλικό με Ανθεστίων, το μυαλό στην κλήρωση

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» έχοντας στο μυαλό τους κυρίως στην πρεμιέρα, περιμένοντας με αγωνία την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά το φιλικό με την Δαμάστα, όπου επικράτησαν 0-1 χάρη σε γκολ του Λιακάκη, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Απόστολο Παπακώστα.

Στην ΑΕΚ, έχουν στρέψει τη προσοχή τους τόσο στη κλήρωση του πρωταθλήματος, όσο και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι για την προετοιμασία τους που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (18/9) με αντίπαλο τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό. Το φιλικό βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως θα διεξαχθεί, καθώς σε περίπτωση που οι δύο ομάδες κληρωθούν να αγωνιστούν στις πρώτες αγωνιστικές ως αντίπαλες, τότε ενδεχομένως και να ματαιωθεί.

Εξετάζουν το γήπεδο της Ελιάς στην ΑΕΚ

Όσο αναφορά τώρα το θέμα της… έδρας, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν την επίσημη απάντηση του Δήμου Χερσονήσου για την παραχώρηση του γηπέδου της Ελιάς και εφόσον αυτή ληφθεί, τότε η ΑΕΚ θα έχει ως έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο το προαναφερθέν γήπεδο.