Ανταγωνιστικός και με τα Χανιά ο Πόρος παρά την ήττα

Την ήττα με σκορ 1-0 υπέστη στο γήπεδο Περιβολίων ο Πόρος, σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι, με την ποιοτική ομάδα των Χανίων που αγωνίζεται στην Super League 2.

Η ομάδα του Πόρου, μετά το δυνατό φιλικό με τον ΟΦ Ιεράπετρας, φιλοξενήθηκε και από τα Χανιά, που έχουν υψηλές βλέψεις και στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ανταγωνιστική παρουσία στο παιχνίδι.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, σημείωσε στο 30’ ο Καμαρά, με ωραίο σουτ από διαγώνια θέση, ενώ η ομάδα των Χανίων είχε και άλλες ευκαιρίες για να βρει δίχτυα, κάτι που πέτυχε στο 52’ με τον Μπαΐροβιτς, αλλά ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Πόρος είχε και ευκαιρίες για να κάνει γκολ, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ χαρακτηριστικότερη φάση ήταν το δοκάρι του Μπέλιτς στο 63’, με το οποίο θα μπορούσε έστω να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Κατσιμήτρος, Βογιατζής, Καμαρά, Στίκας, Πατάπης, Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Κουέτε, Μπαίροβιτς.

ΠΟΡΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ): Ζαφείρης (77′ Αποστολάκης), Ψωρογιάννης, Πανάγου, Παγώνης (53′ Πλαϊτάκης), Παπαδομιχελάκης (89′ Μυλωνάκης), Αρώνης (53′ Τσάτσος), Αριστεινίδης (39′ Κουτσογιαννάκης, 70′ Σηφάκης), Ράπτης (66′ Μεχμετάϊ) Πήλιος (61′ Κλίνης), Μπάμπης (66′ Χασουράκης), Μπέλιτς.