Με απουσίες στο δυνατό φιλικό με τα Χανιά ο Πόρος!

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στα Περιβόλια- οι “μπλε” μετρούν ξανά δυνάμεις με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, αφού θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά.

Όπως και στην Ιεράπετρα ο Ανδρέας Σκέντζος αναμένεται να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα των παικτών του. Ιστορικό παιχνίδι για τους “μπλε” του Ηρακλείου, το πρώτο στην 9χρονη ιστορία τους με τα Χανιά, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα της Κρήτης!

Ο προπονητής του Πόρου πιθανότατα θα προφυλάξει τους Άγγελο Καστελλιανάκη, Αλέξη Περογαμβράκη, Θανάση Μπίσα που “κληρονόμησαν” προβλήματα τραυματισμών την περασμένη Πέμπτη (02/09) στην Ιεράπετρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επίσης τραυματία Βασίλη Μπάμπη, ενώ κανονικά όπως όλα δείχνουν θ’ αγωνιστεί ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης που υπέστη κάκωση στον τένοντα με τον Ο.Φ.Ι.

Από κει και πέρα, το ντεμπούτο του με τα “μπλε” αναμένεται να πραγματοποιήσει ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Αρώνης που συμφώνησε και τυπικά το Σάββατο το μεσημέρι (04/09) με τον αντιπρόεδρο Αντώνη Μαρκάκη και συμμετέχει στις δύο τελευταίες προπονήσεις των “μπλε”.