ΕΠΣΗ: Εστάλη έγγραφο στα σωματεία της Α2 για να καλυφθούν τα…κενά στην Α1!

Είναι πλέον επίσημο! Οι τρεις κενές θέσεις της Α1 θα καλυφθούν μέσω της Α2 ενώ δικαίωμα να δηλώσουν στην παραπάνω κατηγορία θα έχουν όλα τα σωματεία που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη δήλωσή συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τα τρία κενά της Α1 θα καλυφτούν μέσω της Α2 κατηγορίας, με όλα τα σωματεία που το επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν το αίτημά τους να παίξουν στην παραπάνω κατηγορία!

Αν τρεις ομάδες εκδηλώσουν ενδιαφέρον τότε αυτόματα αυτές θα προβιβαστούν στην Α1 ενώ σε περίπτωση που τα αιτήματα ξεπερνούν τα τρία τότε θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ομάδων για το ποιες θα πάρουν την άνοδο!

Αν χρειαστεί κλήρωση τότε αυτή θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ με επιτρεπτή τη φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν.

Στην επιστολή της η ΕΠΣΗ προς τα σωματεία της Α2 αναφέρει: « Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος στη συνεδρίαση της Τρίτης 31 Αυγούστου, αποφάσισε να αναπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ περιόδου 2021-2022, μετά και την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής της Α1 Κατηγορίας, με πρόσκληση στις ομάδες της Α2 Κατηγορίας.

Εφόσον το σωματείο σας επιθυμεί να συμμετέχει στην Α1 Κατηγορία, καλείστε να καταθέσετε εγγράφως το αίτημά σας έως την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημά σας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχή σας στην Α2 Κατηγορία.
Εφόσον τα αιτήματα συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία από τα σωματεία της Α2 Κατηγορίας είναι περισσότερα από τις κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί, τότε η αναπλήρωση των κενών θα γίνει μέσω της διαδικασίας κληρώσεως.

Εάν απαιτηθεί κλήρωση για την αναπλήρωση των κενών, ορίζεται να διεξαχθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ, με επιτρεπτή τη φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν».