Α1 ΕΠΣΗ: Τρεις οι κενές θέσεις που θα καλυφθούν από την… Α2!

Δεκατρείς είναι οι ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ που δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, καθώς όπως έγινε γνωστό Μεταξοχώρι, Γόρτυνα και Πήγασος, δεν δήλωσαν στην Α1! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες της Α2 που το επιθυμούν, ενώ αν είναι παραπάνω από τις υπαρκτές κενές θέσεις, τότε θα υπάρξει…κλήρωση!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των συμμετοχών των ομάδων στην Α1 ΕΠΣΗ, προέκυψαν τρεις κενές θέσεις στο πρωτάθλημα, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει, Μεταξοχώρι, Γόρτυνα και Πήγασος δεν δήλωσαν στην Α1!

Πλέον αναμένεται να υπάρξουν κινήσεις από την πλευρά της Ένωσης ούτως ώστε να “καλυφθούν” τα κενά και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά, μία εβδομάδα αργότερα ωστόσο από το προγραμματισμό και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 ΕΠΣΗ, θα έχουν όλες οι ομάδες της Α2 ΕΠΣΗ, με την Ένωση να στέλνει άμεσα έγγραφο στα σωματεία δίνοντάς τους το δικαίωμα να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Ηρακλείου!

Αν από τη δεύτερη κατηγορία, δηλώσουν τρεις ομάδες την επιθυμία να αγωνιστούν στην Α1 τότε αυτές αυτόματα θα κερδίσουν την…άνοδο, ωστόσο σε περίπτωση που παραπάνω ομάδες δείξουν ενδιαφέρον τότε θα ακολουθήσει…κλήρωση μεταξύ αυτών και το αποτέλεσμα της κληρωτίδας θα δείξει ποιες θα είναι οι τρεις ομάδες της Α2 που θα αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία.

Όσο αναφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος αυτή θα καλυφθεί από την Κρήτη ΤV, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία.