Τα ερωτήματα των σωματείων και το βασικό μέλημα της ΕΠΣΗ!

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία με το βασικό μέλημα να είναι το μητρώο...

Το λόγο πήρε στο ξεκίνημα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ο οποίος έκανε διοικητικό απολογισμό της δύσκολης χρονιάς της πανδημίας, ενώ στην συνέχεια στάθηκε περισσότερο στο μητρώο και στο πρωτάθλημα.

Μετά την ομιλία Νίκου Τζώρτζογλου, τον λόγο από την πλευρά του ΕΓΟΗ πήρε ο κ. Ντεντελεδάκης, ο οποίος εναντιώθηκε στον τρόπο που έγινε όλη η διαδικασία από το νομό για το μητρώο.

ADVERTISING

Στην συνέχεια μίλησε και ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης ο οποίος είχε ερωτήσεις προς τον Νίκο Τζώρτζογλου με μια από αυτές να είναι τα παράβολα που πλήρωσαν πέρυσι οι ομάδες και αν πληρωθούν φέτος εξολοκλήρου ή θα υπάρξει κάτι διαφορετικό, με τον πρόεδρο να τονίζει ότι θα συζητηθεί από την επιτροπή και πως θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει μια μείωση, χωρίς να είναι βέβαια κάτι οριστικό.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Ντελινταδάκης από την πλευρά του ΕΓΟΗ ο οποίος εναντιώθηκε στον τρόπο που έγινε όλη αυτή η διαδιακασία από στο νόμο του Αυγενάκη με το μητρώο εκφράζοντας τα παράπονα του

Στην συνέχεια μίλησε και ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε και αυτός την αγωνία του για το μέλλον, αφού ούτε η ομάδα του είναι μέχρι τώρα στο μητρώο.

ADVERTISING

Παράλληλα μίλησε και ο πρόεδρος του Κοροίβου κ. Πολυζωάκης, ο οποίος στάθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις λέγοντας: "Δεν μπορεί κανένας να πετάει έξω τα σωματεία από τα δημοτικά γήπεδα τα οποία φτιάχτηκαν γι αυτές τις ομάδες, εφόσον δεν έχουν μπει στο μητρώο", ενώ στην συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Τζώρτζογλου για την επόμενη ημέρα, αφού η διαδικασία του μητρώου απαιτεί χρόνο. Εκεί ο πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, ζητώντας λίγο ακόμα υπομονή.

Μέσα στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και το ενδεχόμενο αν χρειαστεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι εμβολιασμένοι ή αν υπάρχουν χορηγίες για τα rapid test ο Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε ότι αυτό θα είναι θέμα του Υπουργείου Υγείας και των ειδικών.