Δευτέρα 9 Αυγούστου η «πρώτη» του ΟΦΑΜ στα Καλέσσα!

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 19:00 θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο ΟΦΑΜ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο του Μαραθώνα στα Καλέσσα!

Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής οι παίκτες του ΟΦΑΜ επιστρέφουν στη δράση και τη Δευτέρα 9 Αυγούστου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο του Μαραθώνα.

Μάλιστα η διοίκηση του ΟΦΑΜ θέλησε να ευχαριστήσει το σωματείου του Μαραθώνα και τον πρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους!

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ αναφέρει: «Τη Δευτέρα 09 Αυγούστου στις 19:00 μ.μ. ξεκινούν τα….”βάσανα” για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο του Μαραθώνα στα Καλέσσα.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Α.Ο. Μαραθώνα κ τον Πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Λυδάκη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας και θα φιλοξενήσουν την ομάδα μας κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα κ με την ελπίδα ότι θα ξεκινήσουν αλλά κ θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα ομαλά.

#ΟΦΑΜ #ofamfamily…..🔴⚪️⚫️».