Ο. Χατζητερζόγλου: « Χαρούμενος για τη νέα πρόκληση, να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει»

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του μίλησε στο Grandsport.gr ο Οκάν Χατζητερζόγλου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και την Fotbal Club Poliiasi.

Ο ίδιος μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ρουμανία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το μεγάλο σωματείο».

Για το τι ήταν εκείνο που τον έκανε να επιλέξει την ομάδα της Ρουμανίας απάντησε: «Γενικότερα προτεραιότητά μου ήταν να συνεχίσω στο εξωτερικό και θέλω πολύ να παραμείνω και να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Ήμουν στη Ρουμανία και πριν δύο χρόνια, είχα μία πολύ καλή εμπειρία, ενώ η ομάδα μου παρουσίασε ένα πολύ καλό πρότζεκτ και ήταν ο λόγος που την επέλεξα».

Για τους στόχους της ομάδας του αλλά και τους προσωπικούς του για τη νέα χρονιά ο ίδιος δήλωσε: «Στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του Ρουμάνικου ποδοσφαίρου, γιατί αυτό της αξίζει. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ξαναανέβει στη μεγάλη κατηγορία».

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΟΦ Ιεράπετρας της ομάδας που αγωνίζονταν τη φετινή χρονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΦΙ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και τους εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».