Π. Σαβουϊδάκης: «Να βάλω το δικό μου λιθαράκι στη φετινή μας πορεία»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τυμπακίου πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Σαβουϊδάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΑΟΤ έχει ως στόχο μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και ο ίδιος, θέλει από τη μεριά του να βοηθήσει να επιτευχθεί ο στόχος τους αυτός.

Ο 23χρόνος τερματοφύλακας, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μιχάλη Κουτεντάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν και πέρυσι στην ομάδα της Γόρτυνας, ενώ αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα, ευχήθηκε να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές, ενώ πρόσθεσε πως μετά από τόσο μεγάλη αποχή, θα είναι δύσκολη αλλά και περίεργη χρονιά.

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ομάδα του ΑΟΤ, τόνισε: «μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του ΑΟΤ, έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον κ. Κουτεντάκη τον οποίο εκτιμάω ως προπονητή και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία παικτών με τους οποίους έχω συνυπάρξει στο παρελθόν και τους γνωρίζω καλά. Ο ΑΟΤ έχει ιστορία, αλλά έχει και εγκαταστάσεις που θα ήθελε ο κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί σε αυτές».

Για τους στόχους της ομάδας και του ίδιου: «προσωπικά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Θα προσπαθήσω και ‘γω από τη μεριά μου να βάλω το δικό μου λιθαράκι στη φετινή μας πορεία».

Για το τι να «περιμένουμε» στο νέο πρωτάθλημα, μετά από τόσο μεγάλη αποχή των παικτών, ο ίδιος τόνισε: «σίγουρα θα είναι μία δύσκολη και περίεργη χρονιά μετά από τόσο μεγάλη αποχή, κανένας δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.