Και επίσημα στον ΑΟΤ ο Π. Σαβουϊδάκης!

Με ανακοίνωση του ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο τερματοφύλακα, Παναγιώτη Σαβουϊδάκη!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο Τυμπάκι, ενώ πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο ίδιος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μοίρες, Μινωική, τμήματα υποδομής του Εργοτέλη και φυσικά Γόρτυνα, ενώ θα ξαναβρεί ως προπονητή τον Μιχάλη Κουτεντάκη με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Αθλητικού Όμιλου Τυμπακίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σαβουϊδάκη! Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και σου ευχόμαστε μία καλή χρονιά με υγεία».