Τον απολογισμό της σεζόν έκανε ο Δημήτρης Μάνος, πρώτος σκόρερ του Γιούχτα, μετά το φινάλε των υποχρεώσεων της ομάδας.
Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς, αλλά και στην αντίδραση που έβγαλε ο Γιούχτας στο τέλος, υπογραμμίζοντας πως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα.
Η δήλωση του μετά το παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας:
«Είχαμε θέσει κάποιους στόχους, δεν καταφέραμε να τους υλοποιήσουμε και η ομάδα βρέθηκε σε μια δύσκολη στιγμή. Τουλάχιστον δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Δεν τιμάει την ομάδα η διαδικασία των play out, αλλά δείξαμε σοβαρότητα και κάναμε το χρέος μας σε αυτόν τον νέο στόχο που τέθηκε. Η χρονιά ήταν δύσκολη, με σκαμπανεβάσματα και τραυματισμούς, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά.
Σίγουρα ένας επιθετικός τρέφεται από τα γκολ, όμως το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν μπορώ να βοηθάω από τη θέση μου, τότε είμαι ικανοποιημένος».