Μ. Ανωγειανάκης: «Έχουμε αφήσει έναν στόχο στη… μέση»

Στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έναν στόχο που σύμφωνα με τον Μύρο Ανωγειανάκη, τον άφησαν στη… μέση, αναφέρθηκε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Grandsport.gr, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κρουσώνα.

Ο Μύρος Ανωγειανάκης, στις δηλώσεις του μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε την χαρά του που θα παραμείνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε πως δεν χρειάστηκε να πουν πολλά με τον πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη.

Επιπλέον, ανέφερε ότι έχουν αφήσει ένα στόχο στη μέση, αυτόν του πρωταθλήματος και θα πρέπει να τον υλοποιήσουν όλοι μαζί, γιατί για να πάρεις ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να είναι όλοι ένα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακόμα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιούχτα στον οποίο αγωνίστηκε δύο μήνες με την μορφή δανεισμού από τους «ασπρόμαυρους».

Για την παραμονή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο ίδιος τόνισε: «είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν χρειάστηκαν να πούμε πολλά με τον πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη. Η θέληση και των δύο ήταν μεγάλη, έχουμε αφήσει ένα στόχο στη μέση και θα πρέπει να τον υλοποιήσουμε μαζί».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, ο Μύρος Ανωγειανάκης, ανέφερε: «ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Οπότε ο στόχος είναι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές και Δ.Σ. γιατί για να πάρεις ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να είμαστε όλοι ένα».

Για την αποχή και κατά πόσο θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές, πρόσθεσε: «η αποχή είναι μεγάλη, πιστεύω ότι έχει επηρεάσει όλους τους ποδοσφαιριστές. Εγώ είχα την ευκαιρία να πάω έστω και για δύο μήνες δανεικός να αγωνιστώ στον Γιούχτα και να κάνω προπονήσεις. Στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γιούχτα. Θα πρέπει να μπούμε σιγά-σιγά, με προσοχή και θέλω εύχομαι να έχουμε όλοι την υγειά μας και σιγά σιγά να γυρίσουμε στις καλές εποχές, να παίζουμε και να έρχονται τα δικά μας άτομα να μας βλέπουν και γενικός ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα, γιατί μας λείπει αυτό».