Επίσημο: «Έδεσε» Παπαδιό και Ανωγειανάκη ο ΠΑΟΚ

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Νίκο Παπαδιό και τον Μύρο Ανωγειανάκη, ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟ Κρουσώνα, ευχόμενος στους ποδοσφαιριστές μία γεμάτη χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Νίκος Παπαδιός είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Μύρος Ανωγειανάκης, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα που «χτίζει» ο Κώστας Μπουμάκης με τον Μάριο Σηφάκη έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Αυτές είναι οι δύο πρώτες ανακοινώσεις, ενώ αναμένεται σύντομα να ακολουθήσει μία δεκάδα (!) ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει και θα ανακοινωθούν μέσα στο σαββατοκύριακο ενδεχομένως, όπως αναφέραμε και νωρίτερα.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΠΑΟΚ, αναφέρει: «Τις δύο πρώτες ανανεώσεις συνεργασίας για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22 ανακοινώνει ο ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας μας Παπαδιό Νίκο και τον Ανωγειανάκη Μύρο.

Δύο ποδοσφαιριστές και δύο μεγάλες προσωπικότητες που τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Νίκο και Μύρο σας ευχόμαστε μία γεμάτη χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία».