Ημέρα συναντήσεων και…ανακοινώσεων στην ΑΕΚ!

Ημέρα συναντήσεων και ανακοινώσεων είναι η σημερινή στην ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» καθώς αναμένεται η διοίκηση να συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές ενώ θα ακολουθήσουν και…ανακοινώσεις.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Δευτέρα είναι ημέρα ανακοινώσεων για την ομάδα της ΑΕΚ καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, αναμένεται σήμερα, να έχουν τις πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρυσι με την φανέλα της ομάδας, καταθέτοντάς τους πρόταση, συνέχισης της συνεργασίας τους, καθώς στόχος στην ΑΕΚ είναι να παραμείνει η πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ.

Οι ανανεώσεις θα γίνουν… μαζικά, καθώς στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να κλείσουν με «συνοπτικές» διαδικασίες το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει και το γηπεδικό ζήτημα, όπου παρ’ ότι έχει συμφωνηθεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα το «Γ. Σκουρέλλος», μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Μάλιστα αυτό είχε εισηγηθεί και στη διοίκηση ο νέος τεχνικός της ομάδας Απόστολος Παπακώστας, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στο Grandsport.gr και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι…μαζικές ανακοινώσεις από την ομάδα της ΑΕ Κατσαμπά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.