Στο «Γ. Σκουρέλλος» η έδρα της ΑΕΚ!

Στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλλος» αναμένεται να μεταφερθεί η έδρα της ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» μετά τη συμφωνία της διοίκησης του Ηροδότου με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», παραχωρώντας ουσιαστικά τις εγκαταστάσεις τόσο για προπονήσεις όσο και για τους αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι δύο διοικήσεις ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία, για την παραχώρηση του γηπέδου, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκουν «στέγη» μετά τις καταστροφές που είχε υποστεί το γήπεδο στον Καρτερό και τους άφησε χωρίς γήπεδο.

Όπως αποφασίστηκε, εντός της εβδομάδας θα οριστικοποιηθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ η ΑΕΚ θα δηλώσει ως έδρα στα νέα πρωταθλήματα, το γήπεδο «Γ. Σκουρέλλος».

Πλέον, στην ΑΕΚ μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτοι τον σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με το πρώτο θέμα που θα τους απασχολήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, να είναι αυτό του Νίκου Ανδριανάκη, καθώς οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Νίκος Ανδριανάκης επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί στη συνάντηση που θα έχουν την Δευτέρα (7/6).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.