Έπεσαν οι υπογραφές για την «ολοκλήρωση εργασιών κλειστού γυμναστηρίου Ασημίου»

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, για την «Ολοκλήρωση Εργασιών Κλειστού Γυμναστηρίου Ασημίου», με τον Δήμαρχο Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, στο Δημαρχείο στους Αγίους Δέκα.

Η αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου σε 24 μήνες, που για την ώρα έχει γίνει μόνο ο σκελετός του, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού με προϋπολογισμό 1.962.000€ και περιλαμβάνει:

• εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία,

• μονώσεις,

• επενδύσεις δαπέδων, κουφωμάτων, υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων,

• στέγαση της οροφής,

• διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Παράλληλα, δρομολογούνται αρκετά έργα σε άλλες κοινότητες του Δήμου Γόρτυνας (μίνι γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, εκσυγχρονισμός υπαρχόντων αθλητικών υποδομών), στο πλαίσιο της στήριξης και ανάπτυξης της αθλητικής οικογένειας, της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών.

Όραμα και στόχος μας, για όλο τον νομό Ηρακλείου, για την Κρήτη, για όλη την Ελλάδα, η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, η κατασκευή των ενδεδειγμένων, όπου απουσιάζουν και η σύνδεσή τους και με τον τουρισμό. Με την προσέλκυση επισκεπτών και τα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν επιπλέον από αυτόν τον συνδυασμό.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.