Η αποστολή του ΟΦΙ για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε την αποστολή όπου ταξίδεψε στην Άρτα, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη, ελπίζοντας στην παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα της Ιεράπετρας εδώ και δύο αγωνιστικές έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά και πλέον έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για παραμονή στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Σήμερα το συγκρότημα του Τίμου Καβακά, προπονήθηκε στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων»: «Το τελευταίο του αγώνα για την SL2 2020-21 δίνει ο ΟΦΙ αύριο Τρίτη στην Αρτα κόντρα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

Ο ΟΦΙ έχει ήδη υποβιβαστεί αγωνιστικά περιμένοντας τα νέα της αναδιάρθρωσης , ενώ για τον Καραισκάκη είναι αγώνας ζωής και θανάτου προκειμένου να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις.
Σήμερα Δευτέρα η αποστολή του ΟΦΙ προπονήθηκε στην Πάτρα στο γήπεδο της Παναχαικής.
Η αποστολή του ΟΦΙ : Παπαδόπουλος , Μανουσάκης , Ζήσης , Βουό , Μασουέρο , Ντάλα Κόστα , Ντούνης , Πριόνας , Γκίνη , Κοτόπουλος , Χατζηπιρπιρίδης , Αρσενίδης , Τσιλιγγίρης , Λεμονής , Καψάλης , Σμίλτος , Χιντζίδης , Παπαδάκης , Φουάσης , Κούστα».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.