Μ. Μπούσης: «Δεν ανήκω σε κανέναν, είμαι ΟΦΗ – Όταν πεθάνω θέλω η Κρήτη να με θυμάται»

Για την ανεξαρτησία του ΟΦΗ αλλά και για το στόχο του στο νησί μίλησε ο Μιχάλης Μπούσης στην συνέντευξη τύπου μιλώντας με εκφράσεις που δείχνει την αγάπη του για τον σύλλογο αλλά και το νησί.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο γήπεδο και ποιος είναι ο στόχος του λέγοντας: “Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει αφήσει κάτι στην Κρήτη και τον θυμόσαστε, Θέλω και εμένα να θυμόσαστε όταν πεθάνω να σας αφήσω κάτι. Το βασικό δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και ότι προσφέρω στον κόσμο. Πρέπει όλοι να μπείτε στο ίδιο όραμα και αυτό θα ωφελήσει όλη την Κρήτη”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ του ΟΦΗ αλλά και την ανεξαρτητοποίηση της ομάδας η οποία πατάει στα… πόδια της αναφέροντας: “Δεν ανήκω σε κανέναν, είμαι ΟΦΗ. Είμαι ανεξάρτητος, για πρώτη φορά μετά τον κ. Βαρδινογιάννη ο ΟΦΗ είναι ανεξάρτητος. Πρέπει να το σεβαστείτε. Μπορεί να έχουμε κάνει μερικά λάθη αλλά το ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πρέπει να σας κάνει περήφανους όπως και εμένα. Για μένα είναι ένα business. Γι αυτό έρχεται και ένας άνθρωπος σαν τον Μηνά για να στηρίξει το πρότζεκτ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.