Το… όραμα του Μπούση για νέο γήπεδο, το ΒΑΚ και ο Μηνάς Λυσάνδρου!

Νέο γήπεδο, αλλαγές στο ΒΑΚ, παρουσίαση Λυσάνδρου και άλλα πολλά είχε η συνέντευξη τύπου του ΟΦΗ με παρουσία Μιχάλη Μπούση, Γιώργου Σαμαρά, Ηλία Πουρσανίδη και φυσικά του Μηνά Λυσάνδρου.

Αναλυτικά  όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου του ΟΦΗ:

Για το πως θα αλλάξει το ποδόσφαιρο:Να γίνουν  όλες οι ομάδες σαν τον ΟΦΗ. Όλες οι ομάδες έχουν να προσφέρουν και όλες προσφέρουν. Δεν βγαίνουν όμως τα θετικά. Βγαίνουν τα αρνητικά. Στην Λίγκα είχαμε πάνω από 85% ομόφωνο αποφάσεων. Όλες οι ομάδες προσφέρουν και συνησφέρουν στον τομέα που κρίνουν ως δική τους προσωπικότητα. Η διαφορά που εντόπισα στον ΟΦΗ είναι ότι το έκανε τεκμηριωμένα σε όλα τα επίπεδα. Δεν μειώνω τις άλλες ομάδες. Στηρίχθηκα όσο κανείς από τις ομάδες και χαίρομαι που έχει μια συνέχεια με εξαιρετικό πρόσωπο”. 

Για τις σκέψεις του ΟΦΗ για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: “Η έννοια της σοβαρότητας και της τεχνοκρατικής αύρας που θέλω να πρεσβεύει τον ΟΦΗ. Η κατάθεση για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί και τον κόσμο, όμως μιλάμε όταν έχουμε κάτι επίσημο”.

Για τα τηλεοπτικά και την αναδιάρθρωση o M. Λυσάνδρου είπε: “Είμαστε υπέρ σε ότι βελτιώνει το ποδόσφαιρο. Θέματα τα οποία συζητούνται στο Δ.Σ. δεν θα πρέπει να λέγονται δημόσια. Στηρίζουμε το πρωτάθλημα ως έχει και θεωρούμε η σωστή εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης μπορεί να φέρει πλεονεκτήματα. Νομίζω ότι συμφωνούμε με τους ανθρώπους της ομάδας γιατί προς τα εκεί πρέπει να βαδίσει το ποδόσφαιρο”.

Ο Μ. Λυσάνδρου απάντησε στην ερώτηση για το τι έχει ή δεν έχει και πρέπει να αλλάξει: “Θα δώσω μια παρόμοια απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι εδώ και είμαι ακόμα σε επίπεδο ενημέρωσης. Δεν χρησιμοποιώ την λέξη αλλαγή, ούτε έχω εισπράξει αυτή την λέξη. Έχω γνωρίσει τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγο της προεδρίας μου στην Σουπερ Λιγκ και αν τον βαθμολογούσα θα του έβαζα τον μεγαλύτερο βαθμό στην συνεργασία μας”. 

Ποιος είναι ο στόχος που θέτει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια ο Μιχάλης Μπούσης τόνισε:Όπως είπατε πρέπει να έχουμε μια σταθερότητα. Όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ, δεν βρήκαμε ούτε μπάλες, παίκτες απλήρωτοι. Τον δεύτερο χρόνο έγινε μια εντυπωσιακή χρονιά και βγήκε η ομάδα. Ξέρετε ότι με όλους τους τραυματίες και τον κόβιντ, στόχος είναι να έχουμε μια σταθερότητα, θα ρθουν οι μεταγραφές που πρέπει να έρθουν. Θέλουμε μια βάση στην ομάδα και να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο 10 παίκτες. Αν δεν είχαμε τους τραυματίες θα το πετυχαίναμε και αν δεν ήταν κάποια αρνητικά αποτελέσματα ο Σίμος θα ήταν ακόμα εδώ. Τώρα είναι εδώ ο Νιόπλιας και εύχομαι να πάει καλά”.

Για το πρότζεκτ ο Γιώργος Σαμαράς αναφέρθηκε:Είναι ένα σχέδιο. Ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει η λέξη πρότζεκτ. Υπάρχει μια φιλοδοξία, για τον τρόπο που παίζουμε το στυλ της ομάδας. Το πρότζεκτ έχει να κάνει ξεκάθαρα με τα κτιριακά, τα γήπεδα. Έχουμε ένα σχέδιο στο αθλητικό κέντρο είτε αυτά που έχουμε αυτή τη στιγμή είτε όταν φύγει το αεροδρόμιο να φτιάξουμε ένα γήπεδο. Όταν έχουμε νέα ή μια μακέτα ή το οτιδήποτε θα το επικοινωνήσουμε. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πρότζεκτ αλλά μια φιλοσοφία”.

Για το πως να περιμένει την κατάσταση ο Μιχάλης Μπούσης τόνισε: “Κάθε χρόνο φτιάχνουμε ένα μπάτζετ. Τον πρώτο χρόνο πέσαμε έξω αρκετά. Στο δεύτερο χρόνο ήρθαμε πιο κοντά. Φέτος κάναμε τις σκέψεις έχοντας άγνοια για το πόσο κόσμο θα έχουμε και αν έχουμε στις εξέδρες. Εμείς θα προχωρήσουμε με τα μπάτζετ που έχουμε. Θα έρθουνε 7 με 9 παίκτες. Δεν θέλουμε να κινδυνεύει η ομάδα. Θα κοιτάξουμε να την έχουμε δυνατή τη νέα χρονιά”. 

Για την ίδια ερώτηση ο Η. Πουρσανίδης:Κατανοούμε την κάθε αντίδραση, το κάθε σχόλιο. Είμαστε μια οικογένεια και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν εντάσεις. Εμείς δεν νιώθουμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Ενδιαφερόμαστε για τον ΟΦΗ όλοι. Η αλήθεια η δικιά μας δεν είναι κλειστεί. Δεν υπάρχουν κλειστά γραφεία και σχέσεις με κανένα. ΑΚούμε την κοινωνία, αλλά στο τέλος της ημέρας παίρνονται αποφάσεις. Θα κριθεί γι αυτό και η θέση μας είναι θέση ευθύνης”.

Για τις σχέσεις διοίκησης κόσμου ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε:Δεν είμαστε μακριά από τον κόσμο. Είναι διαφορετικό κάποιος να λέει την άποψη του στα social media. Μπορει να μην λέμε στον κόσμο πράγματα για μεταγραφές, έργο ή γήπεδο. Δεν θέλουμε σε κανένα τομέα να λέμε πράγματα που μπορεί να μην γίνουν. Δεν κρύβουμε πράγματα. Υπάρχει επικοινωνία με τον κόσμο. Έχω βρεθεί με τον κόσμο και δεν χρειάζεται να το ξέρετε, ή η ένταση που υπήρχε όταν ήρθε στην προπόνηση. Ζήτησαν κάτι, υπήρξε ένταση αλλά εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και το εκτιμάω. Λάθη κάνουμε όπως είναι φυσικό και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίζουμε. Είμαι εδώ γιατί αγαπάω την ομάδα. Δεν μαρέσει να μιλάω με ανθρώπους που δεν ξέρουν τον ΟΦΗ. Θέλω να μάθουν τον ΟΦΗ. Θα υπάρχουν εντάσεις, έχουμε κάνει λάθη, όμως συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Δεν είμαστε εδώ για άλλα πράγματα”.

Για το πλάνο να βοηθήσει και το Ηράκλειο το γήπεδο στο αεροδρόμιο:Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει αφήσει κάτι στην Κρήτη και τον θυμόμαστε. Έτσι και εγώ μια μέρα που θα πεθάνω όπως όλοι, θέλω να θυμόμαστε ότι δεν σας πήρα κάτι αλλά σας έδωσα. Θέλω να είστε περήφανοι που όταν ακούγεται το όνομα μου. Όταν κάνεις κάτι σωστά θα βγάλεις χρήματα, αλλά το βασικό δεν είναι αυτό για εμένα. Είναι αυτό που προσφέρω στον κόσμο. Άμα όλοι ονειρευτείτε ένα ωραίο πράγμα να το στηρίξετε για να γίνει. Αν δεν θέλετε ας μην χτιστεί ποτέ. Πρέπει να το πιστέψετε”.

Ο Γιώργος Σαμαράς για το ποδοσφαιρικό κομμάτι τόνισε: “Θα υπάρχουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, είναι αυτονόητο. Επίσημα πράγματα θα γνωρίζεται την επόμενη φορά που θα βρεθούμε με τον Γιάννη και με εσάς. Στο διοικητικό κομμάτι όχι. Ο Μηνάς ήταν μια μεγάλη μεταγραφή και θα μας βοηθήσει πολλά πράγματα”.

Για το αν υπάρχουν αλλαγές στο οργανόγραμμα της νέας χρονιάς: “Ο κόσμος μας έλλειπε πάρα πολύ από το γήπεδο. Έχει μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους. Εγώ με τον κ. Μηνά και με όλα τα άλλα παιδιά νομίζω ότι κάποια πράγματα θα προχωρήσουν γρήγορα. Ο κορωνοϊός δεν μας βοήθησε, με μεταγραφές, κινήσεις, είχαμε τραυματίες φέτος, αλλά πιστεύω ότι από τον Σεπτέμβριο να έχουμε διαφορετική εικόνα σαν ομάδα”. 

Ο Μιχάλης Μπούσης τόνισε στην συνέχεια: “Δεν ανήκω σε κανέναν. Είμαι ΟΦΗ. Δεν μου πληρώνει κανένας παίκτες, και για πρώτη φορά μετά τον Βαρδινογιάννη ο ΟΦΗ είναι ανεξάρτητος και κρατιέται στα πόδια του. Πρέπει να είστε περήφανοι. Δεν πετάω τα λεφτά μου, κάνω επένδυση, κάποτε θα γυρίσει αυτή η επένδυση και ξέρω ότι έρχεται ενας άνθρωπος σαν τον Μηνά για να στηρίξει το πρότζεκτ και να προχωρήσει “.

Στην ίδια ερώτηση ο Η. Πουρσανίδης: “Ο ΟΦΗ έχει γήπεδο και θα βρίσκεται σε αυτό για τα επόμενα χρόνια. Όμως τα προβλήματα είναι γνωστά. Έχει βγει στην επικαιρότητα μια κίνηση, κάποιες προτάσεις για το αεροδρόμιο. Εξετάζουμε τις περιπτώσεις. Εμείς λέμε την επιθυμία μας. Τυχαίνει να είναι ένα σημείο που αρέσει στον πρόεδρο μας. Εμείς βελτιώνουμε το γήπεδο μας, εδώ είναι η έδρα μας, εδώ θα παίζουμε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάμε σε άλλο γήπεδο”.

Για το αν υπάρχει δεύτερο πλάνο αν δεν προχωρήσει του αεροδρομίου: “Το αεροδρόμιο ήταν για εμένα σαν ένα χώρο που θα μείνει ελεύθερος. Άμα θέλετε να μείνει το αεροδρόμιο όπως την Αθήνα 20 χρόνια που γελάει ο κόσμος. Εσείς θα χάσετε εγώ δεν χάνω. Όπως έχασε και η Αθήνα. Για εμάς το γήπεδο θα φτιαχτεί καινούργιο. Αν ήμουν τότε στον ΟΦΗ, όταν έφευγαν οι Ολυμπιακοί αγώνες το Παγκρήτιο να γύριζε στον ΟΦΗ, και όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά και θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα να έχει τέτοιο γήπεδο; Με τα ευρωπαϊκά δεδομένα ούτε αυτό είναι καλό γήπεδο. Είναι δυνατόν η ΑΕΚ να φτιάχνει τώρα γήπεδο; Δεν έχουμε πλάνο δεύτερο στο μυαλό. Άμα όμως δεν θέλετε να γίνει ας μην γίνει. Το πλάνο δεύτερο θα μας οδηγήσει μόνο του. Γήπεδο θα πρέπει να φτιαχτεί καινούργιο”.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης για τα υπόλοιπα δύο γήπεδα του ΒΑΚ:Ο κ. Αρναουτάκης απάντησε θετικά και έγινε το πρώτο βήμα. Για να βγει ένα έργο στον αέρα θα πρέπει να ετοιμαστεί αρχικά για να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε και από την άλλη να προετοιμαστεί μια μελέτη, μια έκθεση γιατί γίνεται πρώτη φορά μια τόσο σοβαρή και τόσο μεγάλη αλλαγή στο αθλητικό μας κέντρο. Δεν είπα ότι πήγαμε με τους γρήγορους ρυθμούς, είπα ότι ο προϋπολογισμός μελέτης είναι εκεί. Η ενημέρωση που έχω περνάει την Δευτέρα από οικονομική επιτροπή και έχει μπει στον… δρόμο στο να βγει ο διαγωνισμός και να ξεκινήσει το έργο για τα επόμενα δύο γήπεδα. Το πως έπρεπε να γίνουν και να επέμβουμε στο αθλητικό μας κέντρο το σκεφτήκαμε και το εξετάσαμε αρκετά. Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη, αλλά αν ρωτήσετε αν έχει κάνει τα πάντα ο ΟΦΗ θα δείτε ότι έχουν γίνει όλα σωστά. Τα δύο από τα τρία γήπεδα είναι από χρήματα της Περιφέρειας το τρίτο το φτιάχνουμε εμείς και θα είναι έτοιμο για την προετοιμασία”.

Με την σειρά του για το γήπεδο ο Ηλίας Πουρσανίδης είπε: “Βήμα βήμα θα προχωρήσουμε στην εξέλιξη του συλλόγου μας. Βρισκόμαστε σε ανακατασκευή του πρώτου γηπέδου. Υπάρχει μια χρηματοδότηση, ωστόσο χρειάζονται και άλλα χρήματα και αυτά καλύπτονται από τον πρόεδρο. Το επόμενο μας βήμα και παράλληλα στο πρώτο γήπεδο στο ΒΑΚ η ανακατασκευή του “Γεντί Κουλε”. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάνε οι εργασίες και θα έχουμε τη νέα χρονιά νέο τάπητα και φωτισμό. Όσον αφορά το γήπεδο το επόμενο βήμα, πριν το τελευταίο βήμα είναι η προέκταση και μεγέθυνση του αθλητικού κέντρου. Έχουν γίνει κάποια βήματα, είμαστε λίγο πριν βγει ο διαγωνισμός στον αέρα. Οπότε με ζόρι αλλά φτάνουμε και εκεί. Είμαστε τυχεροί γιατί εκτός από τον κ. Λαμπρινό και ο κ. Βασιλάκης πιστεύει σε αυτή την κίνηση. Τελευταίο βήμα το γήπεδο.  Ο Μηνάς έχει τεράστια εμπειρία από την προηγούμενη ομάδα στα κτίρια που έφτιαξαν. Είναι μια μεγάλη βοήθεια για να είναι δίπλα μας”.

Για το πρότζεκτ και σε ποιο βαθμό έχει προχωρήσει ο Μιχάλης Μπούσης τόνισε: “Είναι μερικά πράγματα που έχουν προχωρήσει και άλλα όχι γιατί είμαστε στην Ελλάδα. Αν ήμασταν Αμερική θα είχαν προχωρήσει. Τα οικόπεδα που είναι δίπλα στο προπονητικό έχει ξεκινήσει έξι μήνες πριν πάρω εγώ την ομάδα και ακόμα βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Τώρα βάλαμε μπροστά το προπονητικό κέντρο και για τα Ελληνικά δεδομένα έχει προχωρήσει με την βοήθεια του κ. Αρναουτάκη και της ομάδας. Θέλουμε να τελειώσει το προπονητικό και στην συνέχεια να φτιάξουμε ένα νέο κτίριο με δωμάτια που θα μένουν οι παίκτες και μετά η νέα πρόκληση να δούμε τι θα κάνει η ομάδα γιατί εδώ δεν είναι το κατάλληλο γήπεδο να παίζουμε σαν ομάδα. Αν προχωράγαμε σαν ομάδα στην Ευρώπη δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε. Άρα θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο γήπεδο που θα είναι φιλόξενο για τον κόσμο”.  Το γήπεδο πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο. Θα μπορούμε να το δουλέψουμε από 20 100 φορές το χρόνο με άλλες ενέργειες, όπως συναυλίες και άλλα πολλά. Θα ρθει ένας τουρίστας στο Ηράκλειο και δεν θα έχει να παρκάρει. Θα μπορεί να δώσει μια ανάσα στο Ηράκλειο”.

Για την ίδια ερώτηση ο Μ. Μπούσης ανέφερε: “Όταν γνώρισα πρώτη φορά και κάναμε κουβέντα σεβάστηκα την προσωπικότητα του, πως εκφράζεται, πως σκέφτεται και όταν τον έζησα σαν πρόεδρο της Λίγκας ήταν ο κατάλληλος για την θέση αυτή, γιατί πάντα κοίταζε τα συμφέροντα της Λίγκα. Πίστεψα ότι τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Όταν παραιτήθηκε από την ΑΕΚ, τον πήρα τηλέφωνο για να τον φέρουμε. Μου είπε όμως “ξέρεις πως έχουν εδώ τα πράγματα”. Ήθελα να είναι ένας άνθρωπος που θα κοίταζε το καλό του ποδοσφαίρου. Μετά από μερικές ημέρες αντί να κοιτάξω πρώτα τη Λίγκα γιατί να μην κοιτάξω το σπίτι μου; Προσπάθησα να τον πείσω να ρθει σε εμάς. Του έκανα μια πρόταση για να ρθει σε εμάς και δεν ήταν ένα βήμα πίσω, ήταν ένα βήμα μπροστά. Θεωρούν αρκετοί ότι έκανε βήμα πίσω, όμως εγώ νομίζω ότι η ομάδα μας έχει διαφορετική κουλτούρα και ήταν ένα μεγάλο βήμα να ρθει ο Μηνάς σε εμάς. Κάναμε ένα ραντεβού, μιλήσαμε και δεν ήταν δύσκολο αφού κατάλαβε τι ήθελε να κάνουμε εδώ. Και πλέον τον έχουμε εδώ”.

Για το ποιες θα είναι αρμοδιότητες και το όραμα του ο Μ. Λυσάνδρου:Θα είμαι ο διευθύνων σύμβουλος, παραλαμβάνω τα καθήκοντα από τον κ.  Μπούση. Για το δευτερο σκέλος. Προφανώς το καλύτερο το υψηλότερα και σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι στηρίζεται σε κοινή λογική. Είμαστε στην κοινωνία της πληροφορίας όπου διακινείται γρήγορα. Μετά την παραίτηση μου από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκα την πρόταση από τον κ. Μπούση, κάναμε συζήτηση δεν χρειάστηκε χρόνος να πούμε πολλά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αποδέχτηκα την πρόταση όχι αμέσως με την έννοια που έγινε, αλλά μετά την αποχώρηση μου από την ΑΕΚ είχα και την επιλογή να περιμένω, όπως γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, όμως έκρινα ότι το περιβάλλον μου ταιριάζει και απαρτίζεται από μια οικογένεια, τον κόσμο “.

Για το τι θα άλλαζε στον ΟΦΗ ο Μ. Λυσάνδρου για τη νέα πρόκληση: “Η πρόκληση δεν ταυτίζεται απαραίτητα με την έννοια της αλλαγής. Δεν ήρθα εδώ για να αλλάξω. Ήρθα για να ενισχύσω. Έχω πάρει την πρόταση του Μ. Μπούση ως ψήφο εμπιστοσύνης στο πρότζεκτ που θέλει να κάνει. Δεν είμαι εδώ για να αλλάξω πορεία σε όλα που έχουν καθοριστεί. Είμαι εδώ για να το ενισχύσω. Προφανώς η έννοια της νίκης που είναι η πιιο σημαντική στο ποδόσφαιρο, είναι κάτι ευρύτερο από μια αγωνιστική. Είναι οι στόχοι των αναβαθμίσεων των εγκαταστάσεων. Να έχει το καλύτερο όνομα στον αθλητισμό. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία των ανακοινώσεων για το τι θα κάνουμε γιατί μόλις έφτασα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καλύτερες αλλά και για την δική του πρόκληση που ανέφερα”

Για τον λόγο που δέχτηκε την πρόταση του Μιχάλη Μπούση ο Μ. Λυσάνδρου: “Υπάρχουν στον κάθε άνθρωπο κάποια κριτήρια που αν τηρούνται γίνεται ευκολότερη. Η παρουσία ενός νέου ισχυρού επιχειρηματία με όραμα και με όρεξη που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ήταν το πρώτο στοιχείο που με έκανε να αισθανθώ ασφαλείς και να ρθω εδώ. Στην συνέχεια οι άνθρωποι με αξίες ήταν ένας λόγος σημαντικός. Ο Γιώργος, ο Ηλίας, ο Γιάννης και όλα τα παιδιά που δεν θέλω να ξεχάσω τα παιδιά. Όλα τα παιδιά μου ταιριάζουν και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Καμία συνεργασία δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη και να ξεκινά με γερά θεμέλια αν δεν υπάρχει ταύτιση γιατί στις χαρές είναι αυτό που μένει. Άφησα τελευταίο και θεωρώ μεγαλύτερο από όλους μας το μέγεθος του συλλόγου. Ο ΟΦΗ είναι ένας οργανισμός ο οποίος αντιπροσωπεύει κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η αυτοπεποίθηση και η θετική αύρα που βγάζει η Κρήτη με έκανε να έρθω εδώ. Για εμένα υψηλότερα είναι εδώ. Αυτός ο οργανισμός από τον ιδιοκτήτη του μέχρι το ευρύτερο περιβάλλον πνέει μια αυτοπεποίθηση και για εμένα το κίνητρο και η αυξημένη έννοια της πρόκλησης. Στην Ελλάδα η λέξη όραμα και αυξημένη έννοια πρόκλησης είναι εδώ και γι αυτό βρίσκομαι εδώ”. 

Ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε: “Από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε ο ΟΦΗ έκανε αρκετά βήματα και φαίνεται η πρόοδος του, το ότι μπορεί ένα στέλεχος σαν τον Μηνά να μπορεί να συζητήσει μαζί του για μια συνεργασία. Είναι σίγουρο και το ξέρετε από την παρουσία μας, είναι ότι αυτό που πιστεύουμε από το ποδόσφαιρο για να μεγαλώσει το κλαμπ χρειάζεται ανθρώπους ικανούς που θα μεγαλώσουν και θα βελτιώσουν το δικό μας κλάμπ και το δεύτερο οι υποδομές όπου και σε αυτό το κομμάτι προχωρούν τα έργα μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλω να καλωσορίσω το Μηνά, η συνεργασία μας θα είναι καλή γιατί χρειάζεται αξίες και σε αυτό ταιριάζει απόλυτα”.

Ο Γιώργος Σαμαράς με την σειρά του είπε: “Καλησπέρα εύχομαι να περάσει η πανδημία και να είμαστε όλοι κοντά. Υγεία σε όλους. Ο Μηνάς είναι μια βάση που την χρειαζόμαστε για να χτίσουμε το μέλλον της ομάδας, γιατί όσο θέλουμε να χτίζουμε και να δυναμώνουμε θέλουμε την νοοτροπία τέτοιων ανθρώπων. Η Κρήτη είναι φιλόδοξο και φιλόξενο νησί και του εύχομαι το καλύτερο”.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Μπούση για την πρόταση. Βρίσκομαι εδώ με χαρά και μεγάλη ιστορική ομάδα με βάρος που είναι κάτι περισσότερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Το όραμα και το αυξημένο στοιχείο της πρόκλησης. Με αυτά τα λόγια θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και να ευχηθώ οι ημέρες μου εδώ να φέρουν επιτυχίες και να συνοδευτούν με μεγάλες χαρές”

Ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου. Με τον Μιχάλη Μπούση να παρουσιάζει τον Μηνά Λυσάνδρου και να τον καλωσορίζει στον σύλλογο με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω η ομάδα.

Στο πάνελ βρίσκεται ο Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος αναμένεται να αναλάβει πόστο στο CIO

Καλό μεσημέρι σε όλο τον κόσμο. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου του ΟΦΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.