Ευχαρίστησε τον Πόρο για τη φιλοξενία ο Ρεθυμνιακός!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού θέλησε να ευχαριστήσει το σωματείο του Πόρου για την άριστη φιλοξενία που τους παρείχε στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει: «Η άριστη φιλοξενία του Πόρου στην αποστολή, αλλά και τους ανθρώπους του Ρεθυμνιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ατσαλένιου, αποτελεί αφορμή για την ομάδα μας  να ευχαριστήσει μέσω της σχετικής επίσημης ανακοίνωσης το φίλο σωματείο του Ηρακλείου.

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του φίλου σωματείου Α.Ο. Πόρος για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή, τους συνοδούς και τους ανθρώπους της ομάδας μας στον σημερινό μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα. Ήταν ακόμη ένα δείγμα των χαρακτηριστικών στοιχείων που διακρίνουν το Ηραλειώτικο σωματείο και το καθιστούν ως δεικτικό εκπρόσωπο της φημισμένης Κρητικής φιλοξενίας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Πόρου καλή συνέχεια στις επίσημες υποχρεώσεις της, με επίτευξη στους στόχους της και με την ευχή να έχουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να ανταποδώσουμε στο Ρέθυμνο την υποδοχή και την φιλοξενία που τύχαμε σήμερα και χαρακτηρίζει τον Κρητικό πολιτισμό και το αθλητικό «ευ’ αγωνίζεσθαι».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content