Ν. Νιόπλιας: «Παίζαμε το κεφάλι μας…»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μετά το σπουδαίο «διπλό» κόντρα στη Λάρισα με σκορ 0-1, μίλησε στα κανάλια novasports, όπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, λέγοντας ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του.

Ο έμπειρος προπονητής, τόνισε πως όπως και η Λάρισα, έτσι και η ομάδα του, σε αυτό το παιχνίδι παίζανε το… κεφάλι τους και στο τέλος κατάφεραν να αναδειχτούν νικητές. Παράλληλα ανέφερε πως ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είναι δυνατοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλι της novasports:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Για το αποτέλεσμα παίζεις, γιατί περνούν τα παιχνίδια και δεν προλαβαίνεις… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στα παιδιά για το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και για το γεγονός ότι διαχειρίστηκαν σωστά το δεύτερο. Γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Και αυτοί έπαιζαν το κεφάλι τους και εμείς παίζαμε το κεφάλι μας. Είμαστε δυνατή ομάδα. Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε, μέσα από τα προβλήματα γίναμε πιο δυνατοί και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει «πληρώσει» λάθη στα τελευταία λεπτά: «Αλήθεια είναι, το έχουμε πληρώσει και όταν αυτό γίνεται, τότε αγχώνεσαι και φοβάσαι. Και όταν έρθει η στιγμή, τότε ο φόβος μεγαλώνει, όμως αντιδράσαμε καλά».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα. Έτσι που τα κάναμε από την αρχή της σεζόν, όλα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και είμαστε δυνατοί».

Παρακολουθείστε όσα δήλωσε: