Φουλάρει για Αστέρα

Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ μετά το χθεσινό ρεπό, στοχεύοντας πλέον το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου που ακολουθεί, θέλοντας επιτακτικά τη νίκη, για να «ξεχαστεί» η απώλεια βαθμών με τον Άρη Σούδας τη περασμένη αγωνιστική.

Ο ΠΟΑ μετά το «σοκ» του 2-2 με τον Άρη Σούδας, στοχεύει σε νίκη, για να βελτιώσει και τη βαθμολογική του θέση, αλλά και να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν από την ομάδα, καθώς οι στόχοι τους είναι υψηλοί και δεν το κρύβουν.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι Δωματάς, Κενδριστάκης, Λέλεκας συνέχισαν να είναι εκτός και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα «δοκιμάσουν» να προπονηθούν την Πέμπτη (15/4) όταν και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό, εάν θα βρίσκονται στη διάθεση του Αντώνη Ανδρουλάκη.

Όσο αναφορά τώρα τον αγώνα που ακολουθεί, υπάρχει το ζήτημα της έδρας, καθώς τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου χρησιμοποιούν το γήπεδο της Σοχώρας ως έδρα και την Κυριακή στις 16:00 έχει οριστεί ο αγώνας Αστέρας-Ατρόμητος για την Α’ Εθνική γυναικών, ενώ μισή ώρα αργότερα, το Αστέρας-ΠΟΑ.

Οι επιλογές που υπάρχουν, είναι είτε να μεταφερθεί ο αγώνας στη δεύτερη έδρα της ομάδας του Ρεθύμνου, ή να αλλάξει μέρα/ώρα κάποιος από τους δύο αγώνες. Ήδη έχει κατατεθεί αίτημα από τους Ρεθυμνιώτες, ο αγώνας να διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα, όμως απάντηση από την ΕΠΟ δεν έχει παρθεί και παραμένει άγνωστο εάν θα αλλάξει και τι.

Στον ΠΟΑ βρίσκονται σε αναμονή, προκειμένου εν συνεχεία να προχωρήσουν όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, καθώς υπάρχουν και τα πρωτόκολλα τα οποία θα πρέπει να τηρηθούν μέσα στις ημερομηνίες που ορίζουν.

Υπενθυμίζουμε, έγινε ήδη γνωστό όλο το πρόγραμμα για τη συνέχεια με τον ΠΟΑ να έχει ακόμα μπροστά του 9 παιχνίδια, καθώς την προτελευταία αγωνιστική που έχει οριστεί στις 30/5 δεν θα παίξει, λόγω του ότι η Παλαιόχωρα έχει αποσυρθεί και θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς.

Το πρόγραμμα του ΠΟΑ:

No matches