Ψυχωμένη Επισκοπή πήρε τεράστια νίκη επί του Άρη Πετρούπολης!

Στην επιστροφή στη φυσική της έδρα η Επισκοπή έβγαλε ψυχή και πάθος, μπόρεσε να κάνει την ανατροπή στην ανατροπή, για να πάρει ένα τεράστιο τρίποντο επί του Άρη Πετρούπολης, που την ανεβάζει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

24/03/2024 15:00
28η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για την Επισκοπή που στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι για ξεκάθαρο μαρκάρισμα του Γκοτοβού στον Μέτα, με τον διαιτητή Κυριακόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 5′ ο Μπάρο, ο οποίος ήταν ψύχραιμος, νίκησε τον Σικαλιά και έκανε το 1-0.

Η Επισκοπή μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι, ούσα πολύ καλύτερη στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Μάλιστα στο 27′ έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν μετά από κόρνερ ο Μέτα έπιασε το σουτ στην κίνηση από κοντά, με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι ο Άρης Πετρούπολης κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κορώνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κρητικός σούταρε στην κίνηση, για να νικήσει τον Ψαρρά στην κλειστή του γωνία, στο 39′.

ADVERTISING

Τρία λεπτά μετά ο Σαούλ σκόραρε για την Επισκοπή, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ τους. Ο Τσιλιγγίρης έβγαλε σε θέση βολής τον Κρητικό που τελείωσε σωστά τη φάση για να κάνει το 1-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για να ισοφαρίσουν, με τον Μπάρο να πιάνει κεφαλιά στο 37′ που έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη στιγμή στο 44′, κάνοντας τακουνάκι μετά από κόρνερ, που κατέληξε πολύ λίγο εκτός εστίας.

Στην επανάληψη η Επισκοπή πήρε ακόμη περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και πίεσε πολύ τον Άρη που κράτησε πιο παθητικό ρόλο στο δεύτερο μέρος. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 69′ με τον Μέτα να εκμεταλλεύεται τον κακό υπολογισμό του Γκοτοβού, έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε για το 2-2.

ADVERTISING

Ο Μέτα είχε τεράστια ευκαιρία για την πλήρη ανατροπή σκηνικού στο 80′ όταν βγήκε τετ α τετ, πέρασε και τον Σικαλιά, όμως ο Μενάι πρόλαβε να διώξει το σουτ από πλάγια θέση, πάνω στη γραμμή! Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου δεν τα παράτησε και βρήκε ένα τεράστιο γκολ που μπορεί να κρίνει πολλά στη φετινή σεζόν στο 91′. Ο Σαούλ Κάμερον βγήκε τετ α τετ και παρά την πίεση από τους αμυντικούς πλάσαρε άψογα για να γράψει το 91′ το τελικό 3-2, σε μία πραγματικά τεράστια νίκη για την Επισκοπή που βγαίνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης!

ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
46'
63'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
63'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
89'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ