Τέλος και επίσημα από τον Ηλυσιακό αποτελεί ο Μανώλης Φουκαράκης, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά την αθηναϊκή ομάδα μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Φουκαράκης υπήρξε ένας από τους αρχηγούς του Ηλυσιακού την περασμένη σεζόν και στο μήνυμά του στάθηκε κυρίως στους συμπαίκτες, τους προπονητές και τον κόσμο της ομάδας, ευχαριστώντας τους για όσα έζησαν μαζί σε μία απαιτητική χρονιά.
Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν πως πλησιάζει η επιστροφή του στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης έχει κινηθεί για την απόκτησή του και το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι αναζητούν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και προσωπικότητα ενόψει της επιστροφής τους στη Γ’ Εθνική.
Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο οι επαφές έχουν γίνει και μένει να φανεί αν η υπόθεση θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα, με τον Εργοτέλη να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μανώλης Φουκαράκης:
«Μεγάλη μου τιμή που υπήρξα μέρος της ιστορίας του Ηλυσιακού, πόσο μάλλον που αποτέλεσα έναν εκ των αρχηγών του.
Συνήθως ευχαριστώ διοικήσεις, συμπαίκτες και κόσμο, αλλά αυτήν την φορά θα σταθώ μόνο στην ομάδα και τους φιλάθλους μας.
Ευχαριστώ λοιπόν τους συμπαίκτες μου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και τις στιγμές που μοιραστήκαμε, τους προπονητές και τον κόσμο του Ηλυσιακού που ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρέθηκε η ομάδα φέτος.
Εύχομαι η ομάδα τη στιγμή συμπλήρωσης 100 χρόνων ιστορίας να μπορέσει να ξαναβρεί τη δυναμική, την αίγλη αλλά και τη φερεγγυότητα του παρελθόντος».