Ξεκαθαρίζει το «τοπίο» στη Γ Εθνική- Στα χέρια των λοιμωξιολόγων η απόφαση!

Λίγες ώρες απομένουν από την προθεσμία της ΕΠΟ προς τις ομάδες της Γ Εθνικής να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα και μετά την σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων του Κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής μένει να φανεί αν τελικά όλες οι ομάδες δηλώσουν συμμετοχή.

Νωρίτερα ο Νίκος Μπουνάκης «έσκασε» βόμβα τονίζοντας ότι ο Γιούχτας δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, ωστόσο μετά και την παρέμβαση του Αντώνη Παπαδάκη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δηλώσει συμμετοχή σε πρώτη φάση, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως στη συνέχεια δεν πρόκειται να «κατέβει» σε αγώνα.

Παράλληλα στην τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε πως θα σταλεί είτε δήλωση συμμετοχής, είτε δήλωση μη συμμετοχής από τις ομάδες, μαζί με έγγραφες επιφυλάξεις για προκήρυξη και χρονοδιάγραμμα, πρωτόκολλο υγείας, test covid, ευθύνη σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού COVID στις ομάδες, μείωση εξόδων διαιτησίας και προστίμων ενώ απαρέγκλιτη κοινή θέση των ομάδων είναι η διατήρηση του κρητικού ομίλου και την περίοδο 2021-2022. Οι έγγραφες επιφυλάξεις θα παραδοθούν αύριο στην ΕΠΟ και στη Νομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας μέσω νομικού εκπροσώπου.

Σε επικοινωνία που είχε το Grandsport.gr ωστόσο με υψηλά ιστάμενος μέλος της Ένωσης, ξεκαθαρίστηκε πως αν και εφόσον οι λοιμωξιολόγοι δώσουν το «πράσινο» φως για την επανέναρξη τότε όποιες και αν είναι οι αντιρρήσεις των ομάδων, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά!

Μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες ήδη 67 ομάδες είχαν δηλώσει ήδη συμμετοχή ενώ αναμένεται μέχρι αύριο στις 16:00 που λήγει η διορία να δηλώσουν αρκετές ακόμη ομάδες. Παράλληλα στο κομμάτι του 10ου ομίλου μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Γιούχτα και αν τελικά η ομάδα των Αρχανών αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο η πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας παρά τις όποιες αντιρρήσεις τους αναμένεται τελικά να δηλώσουν κανονικά συμμετοχή.