«Δεν κερδίσαμε και τη Ρεάλ, μα δεν είμαστε και Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο «προπονητής της εβδομάδας», όπως τον χαρακτήρισαν, Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Μεταξάκης, Δημήτρης Χωματάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ οπού μίλησε για όλους και για όλα.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τον αγαπημένο του ΟΦΗ, με τον Δημήτρη Χωματά να σχολιάζει πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι ένας καλός προπονητής, ενώ στάθηκε κυρίως στην εξωαγωνιστική υγεία των «ασπρόμαυρων» που είναι και το πλέον σημαντικό, σε σχέση με ότι γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια και ως Καμινώτης αναφέρθηκε στον ΑΟ Καμινίων, ευχόμενος κάποια μέρα η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει, ενώ μίλησε και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη. Στο σχόλιο του για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ανέφερε πως ο Ηρόδοτος είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο.

ADVERTISING

Φυσικά το κυριότερο μέρος της κουβέντας ήταν για τις Ασίτες, με τον Δημήτρη Χωματά να μιλάει για τους στόχους της ομάδας την οποία ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρος αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη νίκη του Σαββάτου με αντίπαλο των Δειλινών, ενώ είχε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Γιάννη Κοντάκη. Ο Δημήτρης Χωματάς αρχικά έδωσε συγχαρητήρια για τα στατιστικά ρεκόρ του Γ. Κοντάκη, ενώ τόνισε πως ήταν ένα παιχνίδι των Δειλινών με τις Ασίτες, και όχι μία προσωπικό μάχη των δύο προπονητών, στο οποίο η ομάδα του κέρδισε δίκαια. Μάλιστα ανέφερε πως αν υπήρχε προσωπικό ζήτημα θα λύνονταν μέσα σε ρινγκ.

Ως φαβορί για τον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ όρισε το Ασήμι, ενώ με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Κεραυνό τον οποίο χαρακτήρισε την καλύτερη ομάδα την οποία έχει αντιμετωπίσει ως τώρα.

Δείτε το video:

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ