Γ. Κρητικός: «Μία ιστορία, μία πόλη, μία ομάδα»

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ονειρεύονται και στηρίζουν να γίνει πραγματικότητα το όραμα των ανθρώπων της ομάδας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ — ΜΙΑ ΠΟΛΗ —ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ     Με αυτό το σύνθημα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ονειρεύονται,  παροτρύνουν και στηρίζουν να γίνει πραγματικότητα το όραμα και το καταστατικό του ιστορικότερου συλλόγου του τόπου μας. Γνωρίζω  ότι έχουμε δρόμο πολύ  Πρώτα από όλα τις αθλητικές εγκαταστάσεις , μετά την οργάνωση και στελέχωση  κεντρικής διοίκησης με επιμέρους τμήματα  στη συνέχεια την ενημέρωση της κοινωνίας και   συνεργασία  με τοπικούς φορείς ( πολιτιστικό Σύλλογο, Σύλλογο Γυναικών, Σχολεία, Εκκλησία  κτλ) με απώτερο στόχο να βλέπουμε τις μέλισσες και το κιτρινόμαυρο χρώμα σε κάθε παιδί του τόπου μας  προτρέποντας και δείχνοντας αθλητικούς διεξόδους που χτίζουν μία καλύτερη κοινωνία. ????

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content