Στ. Μαματζάκης: «Δεν αξίζει στον ΠΑΝΟΜ να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις – Τρεις ομάδες για τον τίτλο» (vid)

Ο Σταμάτης Μαματζάκης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο, ανέφερε πως ο ΠΑΝΟΜ δεν αξίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Παράλληλα, μίλησε για το τακτικό πλάνο που ακολούθησε στο παιχνίδι, για την εικόνα του αγώνα, ενώ συμπλήρωσε πως στόχος είναι να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα του.

Όσον αφορά για τη μάχη του τίτλου, είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα, με τους Ηρόδοτο, ΑΟΤ και Ρωμανό να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι τέλους.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Να πω και συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο για τη νίκη του. Εμείς είχαμε διαβάσει τον Ηρόδοτο, ήρθαμε ανασταλτικά να περιμένουμε και να χτυπηθούμε στην κόντρα, το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο.

Από μια κατάλαθος σέντρα καρφώθηκε η μπάλα στην εστία μας. Δεν είχε κάτι ο Ηρόδοτος την κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε μια-δύο φάσεις. Παρ’ όλα αυτά, έτσι είναι το παιχνίδι. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι κάθε εβδομάδα να παλεύουμε, να πάρουμε κάποια παιχνίδια που είναι βατά.

Όχι ότι ήρθαμε εδώ για να κάτσουμε και να χάσουμε, αλλά νομίζω προτεραιότητα είναι να ανεβούμε στη βαθμολογία, γιατί όπως είδατε και εσείς, η ομάδα δεν είναι να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Νομίζω ότι η εικόνα που δείχνει ο ΠΑΝΟΜ τώρα είναι στις πιο ψηλές θέσεις.

ADVERTISING

Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε κατά το ήμισυ στο 44′, που έγινε το 1-0. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, δεν μας έδωσε ένα πέναλτι στο 2-0 και θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Ανθεστιών για να κερδίσουμε και να είμαστε καλά.

Η μάχη στη κορυφή είναι αμφίρροπη, πολύ καλή ομάδα και ο Ηρόδοτος και ο ΑΟΤ, αλλά και ο Ρωμανός θα είναι οι τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς, ο πιο καλός, ο πιο τυχερός θα το πάρει».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.