Παναθηναϊκός Ηρακλείου: «Καταδικάζουμε το περιστατικό – απέναντι σε κάθε μορφή βίας»

Με ανακοίνωση της η ακαδημία του Παναθηναϊκού Ηρακλείου απαντάει σε εκείνη του Αθλόπολις αναφορικά με το περιστατικό βίας που καταγγέλλεται σε παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ακαδημίες.

Καταγγελία Αθλόπολις: «Τον έπιασε από τον λαιμό και του έριξε κουτουλιά στο πρόσωπο»

ADVERTISING

Ο ΠΟΗ καταδικάζει το περιστατικό, το οποίο χαρακτηρίζει μεμονωμένο, αναφέροντας πως είναι απέναντι σε όλες τις μορφές. Παράλληλα αναφέρει πως έχει προβεί σε ενέργειες για το εν λόγω περιστατικό, ενώ δηλώνει πως μετά από αυτό που συνέβη δεν θα προβεί σε καμία άλλη ανακοίνωση ή αντιπαράθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Απάντηση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Ηρακλείου για την καταγγελία του Αθλόπολις

Σύσσωμη η ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Ηρακλείου καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ικάριο γήπεδο σε φιλικό αγώνα της ακαδημίας μας με το σωματείο Αθλοπολις

ADVERTISING

Στην ακαδημία μας είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας, είτε λεκτική είτε σωματική και για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για το συγκεκριμένο περιστατικό άμεσα.

Παράλληλα θα παρακαλούσαμε να μην γίνονται άσχημοι χαρακτηρισμοί (ανεκδιήγητος) για τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας, ένα άνθρωπο που χρόνια τώρα έχει δείξει το ήθος του και την προσωπικότητα του και που πρώτο του μέλημα όπως φυσικά και όλης της ακαδημίας μας, είναι η σωστή συμπεριφορά των παιδιών και των προπονητών, ο σεβασμός στον αντίπαλο, το ήθος, η αξιοπρέπεια και η ευγενής άμιλλα και σε δεύτερο ρόλο η αγωνιστική ικανότητα.

Σαν ακαδημία του Παναθηναϊκού, οφείλαμε να τοποθετηθούμε στο περιστατικό και να ενημερώσουμε όλους για την θέση μας στο συγκεκριμένο περιστατικό και πλέον δεν θα προβούμε σε καμία άλλη ανακοίνωση, ούτε αντιπαράθεση με κανέναν.

ADVERTISING

Με σεβασμό και εκτίμηση
Ακαδημία Παναθηναϊκού Ηρακλείου»

Τα σχόλια είναι κλειστά.