Συγκλονιστικός Βούρος για τις φωτιές: «Δύο νέοι έχασαν την ζωή τους στην προσπάθεια τους να προστατέψουν εμάς και την χώρα μας»

Αποστολή στην Ολλανδία: Δημοσιογραφικό Τμήμα

Σε δεύτερη μοίρα άφησε το παιχνίδι ο αρχηγός του ΟΦΗ Πραξιτέλης Βούρος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στις φωτιές που «καταστρέφουν» την χώρα μας εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες του πληρώματος των δύο νεαρών που έχασαν την ζωή του από την πτώση του Καναντέρ.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι ανέφερε ότι ήταν το καλύτερο ματς της ομάδας από τα τρία φιλικά που έχει δώσει λέγοντας παράλληλα ότι έδειξαν σε ένα σημείο τι θέλουν να δείξουν στο νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα για τις φωτιές ανέφερε: «Είμαστε εδώ δύο εβδομάδες και η χώρα μας ταλανίζεται από τις φωτιές για ακόμα ένα καλοκαίρι. Δυστυχώς δύο νέοι έχασαν την ζωή τους στην προσπάθεια τους να προστατέψουν εμάς και την χώρα μας. Να εκφράσω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια τόσο από εμένα όσο και από την υπόλοιπη ομάδα στην οικογένεια τους αν και ξέρουμε ότι αυτό δεν θα απαλύνει τον πόνο τους».

Για το παιχνίδι: «Ήταν το καλύτερο φιλικό από τα τρία που έχουμε δώσει στην Ολλανδία. Παρουσιάσαμε σε ένα βαθμό αυτό που θέλουμε να δείξουμε στο νέο πρωτάθλημα. Πίεση ψηλά, έλεγχο του παιχνιδιού και φάσεις. Έχουμε ακόμα δουλειά και θα συνεχίσουμε».

Υποστηρικτές-χορηγοί της αποστολής στην Ολλανδία, είναι οι: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης: