Η ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία για το «τι δίνεις ρε μαλ@@@» στον Διαμαντόπουλο

Σε απολογία κλήθηκε η ΑΕΛ και ο δηλωμένος ως γιατρός της ομάδας, Γιώργος Μπασδέκης για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο φύλλο αγώνα, ο Γιώργος Μπασδέκης επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον διεθνή διαιτητή Άρη Διαμαντόπουλο ενώ όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, φέρεται να απείλησε με μήνυση τους διαιτητές.

Παρ' όλα αυτά ο ίδιος δεν κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Superleague αλλά μόνο ο γιατρός της ομάδας και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ.

ADVERTISING

«1) Στο 40' παρατήρησα με κίτρινη κάρτα τον δηλωμένο ως φροντιστή της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Σαρέας Κωνσταντίνος διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή. 2) Στο 57' απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον δηλωμένο ως γιατρό της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Μπασδέκη Γεώργιο διότι απευθυνόμενος στον διαιτητή του είπε "τι δίνεις ρε μαλ@@@. Τι μαλ@@@ είναι αυτές που κάνεις σήμερα". 3) Στο 74' εισήλθε πλησίον του αγωνιστικού χώρου και έξω από αυτόν, στον χώρο ευθύνης του 4ου διαιτητή ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Κούγιας Αλέξης και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον 4ο διαιτητή λέγοντάς του "τι δίνετε σήμερα ρε, τι είναι αυτά, θα σας κάνω μήνυση". Ύστερα από παρέμβαση του διαιτητή σε φυσική διακοπή του αγώνα, απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο», αναφέρονται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα.