Αντ. Βλαχάκης: «Όσοι σέβονται τον Ποσειδώνα προτείνω να δείξουν την αξία τους φεύγοντας με την σιωπή τους»

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Αντώνης Βλαχάης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και όχι μόνο…

Ο Αντώνης Βλαχάκης εξέφρασε την πικρία για ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποχώρησαν από το σωματείο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν εννοεί τους Σουτζή και Γεωργόπουλου, τους οποίους εκτιμά και μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Αφού κόπασε ο αυθορμητισμός – θόρυβος,  ίσως και λόγο της ημέρας οφείλω στην ιστορία του σωματείου να αποκαταστήσω μερικές αλήθειες για τα αγαπημένα μας παιδιά που δήλωσαν αποχώρηση από το σωματείο.

ADVERTISING

Πριν μερικές μέρες κάλεσα τον αρχηγό της ομάδας κ. Κοζυράκη και τον κόουτς της ομάδας κ. Σουτζή. Τους ανέφερα ότι είμαι σε στάδιο συναντήσεων για το μέλλον του Σωματείου. Τους ανέφερα ότι ακόμη και αν βρεθεί λύση το νέο πλάνο θα έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία για την ομάδα εκτός και αν αναλάβει άλλος πρόεδρος που θα χει διαφορετικά σχέδια και οράματα.

Ωστόσο διαπίστωσα με απογοήτευση ότι ακολούθησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που προσωπικά ήρθαν σε επαφή μαζί μου και δήλωσαν ότι φεύγουν από το σωματείο. Ίσως επειδή ήταν όλα στρωμένα τα δυο τελευταία χρόνια ( ακόμη και κάθε απόσταση χιλιομετρική είχε μηδενιστεί για τις προπονήσεις τους ) να μην θυμήθηκαν ότι οι συμφωνίες είναι για ένα χρόνο αλλά για να πληρώνουν τα σωματεία λιγότερα στα παράβολα υπογράφονται 3 -5.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν δεν φεύγει κανένας, απλά μένουν ελεύθεροι με την συναίνεση μας όσοι δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να μείνουν  επραξαν για το συμφέρον τους αλλά και το σωματείο για το αντίστοιχο δικό του συμφέρον.

ADVERTISING

Μακάρι να υπήρχαν οι δυνατότητες να κρατηθούν όλα τα παιδιά που περάσαμε όμορφα 2 χρόνια αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία δεν κρατάνε για Πάντα. Ωστόσο λοιπόν ας μην βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα για το σωματείο που όπως έχω δηλώσει έχει 70 χρόνια ζωή και ποτέ δεν είχε αναντικατάστατους αθλητές και παράγοντες.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σταματούν το ποδόσφαιρο, που ο τελευταίος σταθμός τους ήταν η Α1 και ο ιστορικός Ποσειδώνας, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν όραμα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και επειδή ο Ποσειδώνας είναι πάνω από όλα οφείλουμε όλοι μα όλοι να πούμε ένα ευχαριστώ και στην ομάδα που μας έδωσε ευκαιρίες.

Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο παράπονο για αρκετούς που δεν περίμενα να ανοίξουν την πόρτα μόνοι τους … αλλά έτσι είναι η ζωή . Το ωσαννά από το Σταύρωσον αυτόν απέχει μόλις 3 ημέρες. Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά και τους ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Ποσειδώνα γι αυτά που πρόσφεραν αλλά καλό είναι και για τον εαυτό τους να θυμηθούν πως ήρθαν πως πέρασαν και πως φεύγουν.

ADVERTISING

Ας θυμηθούν τις συνθήκες και την προσπάθεια για καλύτερες υποδομές που έγιναν κάτι το οποίο ζήλεψαν αρκετοί συνάδελφοι ποδοσφαιριστές . Ας θυμηθούν τον αγώνα μου προσωπικά να τηρούνται πι συμφωνίες όσο μπορούσα .

Και ας μην ξεχάσουν ποτέ ότι αν έδειχνα λιγόψυχος τον Οκτώβρη του 2021 που έφυγαν όλοι από το ΔΣ  σήμερα δεν θα μιλούσαμε ούτε για γήπεδο και ίσως και Ποσειδώνα.

ΥΓ: Δεν φωτογραφίζω κανένα και ιδιαιτέρως τον προπονητή μας που έχω μόνο μια καλή κουβέντα να λέω πάντα. Όπως και για τον Σάκη Γεωργόπουλο που έδειξε από την πρώτη ήμερα συνεργασίας τα προσόντα του και ότι ήρθε για να προφέρει πολλά με ελάχιστα ανταλλάγματα. Όσοι σέβονται τον Ποσειδώνα και τον αγάπησαν προτείνω να δείξουν την αξία τους φεύγοντας με την σιωπή τους».Click to Hide Advanced Floating Content