Πέρα από παικταράδες είναι και… νοικοκύρηδες! (pics)

Η Μικτή Κ16 Ηρακλείου πανηγύρισε με την ψυχή της την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος, ωστόσο έδειξε για ακόμη μια φορά το ήθος της.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα με την Αργολίδα, οι παίκτες του Βασίλη Μπαστάκη έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους αντιπάλους τους, ενώ μόλις μπήκαν στα αποδυτήρια έγινε ο… κακός χαμός!

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς, άπαντες απόλαυσαν πίτσες, με τα αποδυτήρια να θυμίζουν… πολεμικό πεδίο, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές έκαναν τα αποδυτήρια «λαμπίκο», αφήνοντας τακτοποιημένα και καθαρά όπως τα βρήκαν όταν πήγαν στο γήπεδο.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΗ: «Το… γιόρτασαν με πίτσες και άφησαν «λαμπίκο» τα αποδυτήρια στο Ρουφ!

Η πρόκριση της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ έφερε πανηγυρισμούς στο γήπεδο και στα αποδυτήρια αλλά γρήγορα επήλθε η ηρεμία, γνωρίζοντας άπαντες ότι έχουν μπροστά τους τον μεγάλο στόχο, τον τελικό και την διεκδίκηση του πανελλήνιου τίτλου.

Μάλιστα, η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ έδειξε σεβασμό και εκτίμηση στην ΕΠΣ Αργολίδας που αποχώρησε σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού και όλα τα παιδιά του Ηρακλείου έδωσαν συγχαρητήρια στους αντιπάλους για την πορεία τους και την προσπάθειά τους στον ημιτελικό.

ADVERTISING

Λόγω του ότι έπρεπε άμεσα να πάει η αποστολή στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στο Ηράκλειο, είχε υπάρξει μέριμνα από την ΕΠΣΗ και την Επιτροπή Μικτών Ομάδων για να έρθει στο γήπεδο Ρουφ μια μεγάλη παραγγελία με πίτσες, που έγιναν δεκτές με… ενθουσιασμό από τα παιδιά.

Ωστόσο λίγο πριν φύγουν από το γήπεδο Ρουφ, οι παίκτες του Ηρακλείου έκαναν «λαμπίκο» τα αποδυτήρια, τα οποία λόγω των πανηγυρισμών θύμιζαν μετά το τέλος του παιχνιδιού… πεδίο μάχης! Φρόντισαν όμως τα παιδιά της Μικτής να τα αφήσουν τακτοποιημένα και καθαρά, όπως τα βρήκαν όταν πήγαν στο γήπεδο.

Γιατί όταν αναφέρουμε ότι τα παιδιά πανάξια είναι στον τελικό, το πανάξια δεν συνδέεται μόνο με την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και με το ήθος, την προσωπικότητα, την ομοιογένεια που έχουν χτίσει ως ομάδα!».

ADVERTISING

Δείτε φωτογραφίες:Click to Hide Advanced Floating Content