ΜΙΚΤΕΣ

Τα… κλίκς των απονομών στο 38ο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τα… κλίκς των απονομών στο 38ο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε μια άψογη διοργάνωση και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 38ο Κύπελλο Μάχης Κρήτης, ένα τουρνουά-θεσμός για το κρητικό ποδόσφαιρο που συνδυάζει τον αθλητισμό με την ιστορική μνήμη.

Στα γήπεδα του Ρεθύμνου, οι τέσσερις ΕΠΣ της Κρήτης – Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων – έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα διήμερο γεμάτο πάθος, ταλέντο και σεβασμό στη μνήμη των ηρώων της Μάχης της Κρήτης.

Το τροπαίο κατέκτησε η Κ16 της ΕΠΣ Ρεθύμνου, η οποία έδειξε χαρακτήρα, ομαδικότητα και ποιότητα και στα δύο παιχνίδια του τουρνουά, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου είναι ελπιδοφόρο. Η επιτυχία της ομάδας γιορτάστηκε έντονα, δίνοντας χαρά και υπερηφάνεια στους ανθρώπους της Ένωσης και στην τοπική κοινωνία.

Δείτε εικόνες:

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΜΙΚΤΕΣ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα