
Εξέδωσε ανακοίνωση η ηρακλειώτικη Ένωση.
Ο θάνατος του Δημήτρη (Τάκη) Τζανάκη προκάλεσε θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣΗ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Αναλυτικά:
ADVERTISING
«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη (Τάκη) Τζανάκη που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών συνέδεσε επί χρόνια το όνομά του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, διατελώντας φροντιστής σε πολλές ομάδες που χρησιμοποιούσαν το γήπεδο του ΕΓΟΗ για τους αγώνες και τις προπονήσεις τους ενώ ήταν και στο πλευρό και των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ, όποτε έκαναν προπονήσεις στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.
Άνθρωποι όπως ο Τάκης Τζανάκης αφήνουν τις σφραγίδες τους ως αφανείς ήρωες και εργάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα τον θυμόμαστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο Θεός να τον αναπαύσει…».