Μ. Παπαματθαιάκης: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς»

Ο τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας, Μανώλης Παπαματθαιάκης, μίλησε στο Grandsport.gr, για την πρώτη, ιστορική αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων», κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.

Για την ομάδα της Ιεράπετρας, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς θα είναι το πρώτο της στην Β κατηγορία, με τον προπονητή του ΟΦΙ, να τονίζει πως δεν σκέφτονται κάτι άλλο πέρα από τη νίκη.

Παράλληλα, ανέφερε πως θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της μακράς απόχης και για τις δύο ομάδες, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία, τόσο του ίδιου όσο και των ποδοσφαιριστών για την έναρξη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαστε όλοι ανυπόμονοι, σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με προβληματισμούς και ιδιαιτερότητες, γιατί είναι το πρώτο μετά από πάρα πολύ καιρό αποχής και για τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης».