Στην… αντεπίθεση ο Κοκκινάκης, καταγγέλλει την Επιτροπή Διαιτησίας για παράνομη σύνθεση!

Άμεσα στην… αντεπίθεση πέρασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου Βασίλης Κοκκινάκης, μετά τη κλήση του σε απολογία ενώπιον του Πειθαρχικού της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ, καταγγέλλοντας την ΕΔ για παράνομη σύνθεση, ενώ παράλληλα κοινοποιεί την επιστολή του και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, βάζοντας σε… μπελάδες τους διοικούντες στην ΕΠΣΗ! 

Ο Βασίλης Κοκκινάκης, κάνει λόγο για παράνομη σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς όπως αποκάλυψε και νωρίτερα το GRANDSPORT, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ιωαννίδης δεν πληροί τα απαιτούμενα προσόντα προκειμένου να προεδρεύει της Επιτροπής, προσόντα που κατέχουν μόνο ο Μιχάλης Κουκουλάκης και ο Γιώργος Φουκάκης.

Κουκουλάκης ή Φουκάκης: Ο κανονισμός διαιτησίας βάζει… δύσκολα στην ΕΠΣΗ!

ADVERTISING

Ουσιαστικά, μετά την κλήση του σε απολογία απο τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ιωαννίδη, ο Βασίλης Κοκκινάκης περνάει στην… αντεπίθεση, καταγγέλλοντας τη σύνθεση της Επιτροπής και τους καλεί να παραιτηθούν αλλά και την ΕΠΣΗ να ορίσει νέα επιτροπή βάσει του κανονισμού διαιτησίας.

Συνεχίζεται η κόντρα ΕΠΣΗ-ΣΔΠΗ: Παραπέμφθηκε ο Β. Κοκκινάκης στο Πειθαρχικό!

ADVERTISING

Η επιστολή-απάντηση του Βασίλη Κοκκινάκη στην κλήση του σε απολογία: 

Προς ΕΔ/ΕΠΣΗ

ADVERTISING

Κοινοποίηση: Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ

Απάντηση σε παράνομη κλήση

Σε απάντηση του εγγράφου Αριθμ. Πρωτ. 445 11/8/22 με τίτλο

ADVERTISING

Έγγραφη κλήση σε απολογία-εξηγήσεις έχω να σας πω τα εξής:

Το έγγραφο αυτό είναι παράνομο γιατί συντάχθηκε από μια επιτροπή που δεν έχει τα προσόντα να είναι στην επιτροπή διαιτησίας. Συγκεκριμένα στον κανονισμό της ΕΠΟ που ανακοινώθηκε μόλις προ λίγων ημέρων αναφέρεται ότι:

ΑΡΘΡΟ 9 : Προσόντα Μελών Διαιτησίας.

Η ΕΔ θα αποτελείται από πρώην διαιτητές η βοηθούς διαιτητές οι οποίοι θα έχουν αξιολογηθεί από την ΕΠΟ

Μόνο σε περίπτωση οπού υπάρχει έλλειψη αξιολογημένων ( κάτι που δεν ισχύει στο Ηράκλειο) δύναται να διοριστούν μη αξιολογημένοι.

Τόσο ο πρόεδρος κ. Ιωαννίδης όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Χανιωτάκης δεν είναι αξιολογημένοι από την ΕΠΟ συνεπώς οποιοσδήποτε διορισμός τους στην επιτροπή είναι παράνομος.

Στην προσπάθεια σας να με τιμωρήσετε βαπτίσατε ένα δίτερμα προπόνησης δύο ομάδων σε φιλικό αγώνα. Σαν πρόεδρος του Συνδέσμου ουδέποτε θα αγωνιζόμουν σε επίσημο φιλικό γιατί σέβομαι τον κανονισμό και τα νομίμως διορισθέντα όργανα.

Σας καλώ λοιπόν να παραιτηθείτε από την θέση που κατέχετε στην επιτροπή διαιτησίας και να διοριστεί από την ΕΠΣΗ νέα από τον πίνακα των αξιολογημένων πρώην διαιτητών.

Σε περίπτωση τιμωρίας αυτή θα είναι παράνομη και επιφυλάτομε για οποιαδήποτε ενέργεια ενώπιον των ποδοσφαιρικών και δικαστικών αρχών προκειμένου να διαφυλάξω την τιμή και την αξιοπρέπεια μου.

Με βαθιά απογοήτευση
Κοκκινάκης Βασίλης
Προέδρος ΣΔΠΗ
Αξιολογημένος παρατηρητής και εκπαιδευτής ΕΠΟ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content