Παν. Τσιριμπής: «Πάμε την Ηροδοτάρα στην Α Εθνική»

Την αισιοδοξία του για το μέλλον, οριοθετώντας μάλιστα έναν ιδιαίτερα υψηλό στόχο, αυτόν της ανόδου στην Super League 1, εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρόδοτος κ. Παναγιώτης Τσιριμπής με δήλωσή του. 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, πριν απο λίγες ημέρες, με δήλωσή του, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην κυανόλευκη ΠΑΕ, με τον ίδιο όμως σήμερα, με νέα δήλωσή του, να κάνει λόγο «για τέλος καλό, όλα καλά».

Στη δήλωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τέλος καλό, όλα καλά. Πάμε την ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ στην Α Εθνική. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη». 

ADVERTISING

Προφανώς, το ζήτημα το οποίο είχε προκύψει, διευθετήθηκε, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Μετά από αυτό, ο Ηρόδοτος μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα και πάλι τον αγωνιστικό του σχεδιασμό, ενώ οι διοικούντες εμμένουν στην άποψή τους πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, βάσει της προκήρυξης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.