Φ. Ποτηράκης: «Θα προσπαθήσουμε φέτος να είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Στη Παλιανή θα μείνει τη νέα σεζόν ο Φραγκίσκος Ποτηράκης!

Ο ικανός προπονητής μετά από μια εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της ομάδας, θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά και με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, εξέφρασε πως παρά τις δυσκολίες, αποφασίστηκε να συνεργαστεί ξανά με την ομάδα της Αυγενικής.

Παράλληλα, τόνισε πως η φιλοσοφία της ομάδας θα παραμείνει η ίδια, με τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη παραμονή του στην ομάδα: «Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο υπήρξε η θέληση και από τη πλευρά μου και από της Παλιανής να συνεργαστούμε και λύθηκε το πρόβλημα. Είχαμε και οι δύο την επιθυμία μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τη προηγούμενη χρονιά να συνεργαστούμε και θα πορευτούμε μαζί τη νέα χρονιά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η φιλοσοφία της ομάδας δεν θα αλλάξει. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε νέα παιδιά, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το καταφέραμε. Το ίδιο και φέτος και να έχουμε μια καλύτερη πορεία!»

ADVERTISING

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θα προσπαθήσουμε φέτος να είμαστε ακόμα καλύτεροι, να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα συγκριτικά με τη περασμένη χρονιά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.