Στο «φουλ» οι μηχανές στον Ηρόδοτο, έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις!

Πυρετωδώς δουλεύουν τα τελευταία 24ώρα στον Ηρόδοτο, θέλοντας να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, με κυριότερο αυτό των παιχτών που θα συνεχίσουν ή θα αποκτηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, οι άνθρωποι του Ηροδότου, «τρέχουν» τα ανοιχτά θέματα του συλλόγου και ένα από αυτά είναι τόσο οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους για να παραμείνουν «κάτοικοι» Νέας Αλικαρνασσού, όσο και αυτοί που απασχολούν την ομάδα και αναμένεται να αποκτηθούν.

Ήδη πολλοί από το περυσινό ρόστερ έχουν υπογράψει τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους, προκειμένου να μην χαθεί το δικαίωμα επέκτασης, λόγω του ότι η ΠΑΕ δεν έλαβε αδειοδότηση και για τον λόγο αυτό, κινήθηκαν αστραπιαία έτσι ώστε να προλάβουν τις προθεσμίες.

ADVERTISING

Στον Ηρόδοτο οι «μηχανές» δουλεύουν στο «φουλ» και αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα αφορούν τόσο τους ποδοσφαιριστές που διατηρούνται στο ρόστερ, όσο και αυτούς που αναμένεται να αποκτηθούν…

Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι στοχευμένες και θα είναι παίχτες οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και θα είναι τόσο απο Super League 2, όσο και απο την Super League 1.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.